Financiele detachering, daar houden wij ons al 18 jaar mee bezig. Het tijdelijk inzetten van financiele krachten met ervaring en vooral persoonlijkheid. 

High Quality is al 18 jaar gespecialiseerd in de financiele detachering van professionals in tijdelijke opdrachten op MBO, HBO en WO niveau. Zoekt u een tijdelijke financieel medewerker, boekhouder, controller of een tijdelijke jaarrekening specialist? High Quality kent ze. En matcht naar volle tevredenheid van alle partijen. Dat is goud. Net als u en ik.

Financiele detachering via High Quality loont.

Wij werken uitsluitend met financiële talenten waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. Daarnaast hanteren wij een gunstige prijsstelling. Financiele detachering via High Quality is de ideale oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, het opvullen van een zwangerschapsvervanging of het tijdelijk invullen van een vacature.

Highest Quality

  • Match binnen 24 uur
  • Ingewerkt in 2 tot 3 dagen
  • Weinig tot geen aansturing nodig
  • Uitsluitend professionals met uitstekende referenties
  • No Cure? No Pay!

Onze garantie. Binnen 24 uur de juiste financiele detacheringskracht.

Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. Ruim 500 freelance finance professionals hebben zich bij High Quality ingeschreven. Vertel ons wie u zoekt en binnen 24 uur zorgen wij voor een match. Meer weten over de werkwijze van High Quality? Lees onze 5 Garanties. U en ik = Goud.