Detacheringsbureau High Quality detacheert secretaresses met veel ervaring en vooral persoonlijkheid. Al 18 jaar.

High Quality is al 18 jaar gespecialiseerd in detachering van secretarieel personeel op MBO en HBO niveau in de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Wij matchen de beste interim secretaresses aan de mooiste vacatures. Zoekt u een detacheringskracht voor office management, directiesecretariaat, management ondersteuning of alles wat met projectondersteuning te maken heeft? High Quality matcht naar de volle tevredenheid van alle partijen. Dat is goud. Net als u en ik.

Inhuur van secretaresses via detacheringsbureau High Quality loont.

Wij werken uitsluitend met secretariële talenten waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. Daarnaast hanteren wij een gunstige prijsstelling.

 

Highest Quality

  • Match binnen 24 uur
  • Ingewerkt in 2 tot 3 dagen
  • Weinig tot geen aansturing nodig
  • Uitsluitend secretaresses met uitstekende referenties
  • No cure? No pay!
  • Bekend met de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam

Onze garantie. Binnen 24 uur de juiste kandidaat.

Veel dienstverleners geven geen garanties. Detacheringsbureau High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. Ruim 500 interim secretaresses uit de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam hebben zich bij High Quality ingeschreven. Vertel ons wie u zoekt en binnen 24 uur zorgen wij voor een match. Meer weten over de werkwijze van High Quality? Lees onze 5 Garanties. U en ik = Goud.