Detacheringsbureau High Quality detacheert financieel, secretarieel en HR personeel met veel ervaring en vooral persoonlijkheid. Al 18 jaar.

High Quality is al 18 jaar gespecialiseerd in detachering van financieel, secretarieel en HR personeel op MBO-, HBO- en WO niveau in de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Wij matchen de beste interim professionals aan de mooiste vacatures. Zoekt u bijvoorbeeld een financiële detacheringskracht in planning & control, finance, accounting, analyses, of alles wat met de jaarrekening te maken heeft? High Quality matcht naar de volle tevredenheid van alle partijen. Dat is goud. Net als u en ik.

Bekijk onze werkwijze Bekijk beschikbaar talent

Inhuur van professionals via detacheringsbureau High Quality loont.

Wij werken uitsluitend met financiële, secretariële en HR talenten waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. Daarnaast hanteren wij een gunstige prijsstelling.

Highest Quality

  • Match binnen 24 uur
  • Ingewerkt in 2 tot 3 dagen
  • Weinig tot geen aansturing nodig
  • Uitsluitend professionals met uitstekende referenties
  • No cure? No pay!
  • Bekend met de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam


Onze garantie. Binnen 24 uur de juiste kandidaat.

Veel dienstverleners geven geen garanties. Detacheringsbureau High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. Ruim 500 interim professionals uit de regio Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam hebben zich bij High Quality ingeschreven. Vertel ons wie u zoekt en binnen 24 uur zorgen wij voor een match. Meer weten over de werkwijze van High Quality? Lees onze 5 Garanties. U en ik = Goud.