Financiële interim opdrachten, wij helpen je.

Het vinden van een nieuwe financiële interim opdracht als ZZP’er is elke keer weer een uitdaging. High Quality kan je daarbij helpen. Als bureau gespecialiseerd in financiële interim opdrachten op MBO, HBO en WO niveau hebben wij meer dan 18 jaar ervaring bij het bemiddelen van finance professionals. Niet alleen beschikken wij over de gewenste vakinhoudelijke kennis, ook de markt kennen wij als geen ander.

Ben je beschikbaar voor een nieuwe financiële interim opdracht?

High Quality is gespecialiseerd in financiële interim opdrachten op MBO, HBO en WO niveau in de regio Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. In de afgelopen jaren hebben wij honderden freelance finance professionals aan een nieuwe interim opdracht geholpen binnen de disciplines finance, accounting, controlling, payrolling, treasury en credit management. Of het nu gaat om een positie als financieel medewerker, administrateur, hoofd administratie, salarisadministrateur of financial controller. Wij zijn er bekend mee.

Steeds meer finance professionals en bedrijven vinden hun weg naar ons.

Persoonlijk, snel, maatwerk, nuchter en altijd kwaliteit. Zo worden wij vaak omschreven. Ben je geïnteresseerd in een nieuwe interim opdracht of wil je oprecht advies over de huidige interim markt? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Bekijk onze actuele financiële interim opdrachten of schrijf je in via onderstaande buttons. Zo ben je altijd op de hoogte. Nu en in de toekomst.


Inschrijven

Schrijf je in als interim professional bij High Quality

Interim projecten

Bekijk onze actuele interim projecten