Freelance finance professionals worden ingehuurd via High Quality. Al 18 jaar. Freelancers met veel ervaring en vooral persoonlijkheid. 

High Quality is al 18 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van freelance finance professionals op MBO-, HBO- en WO niveau in de Randstad. Wij matchen de beste interim professionals op de mooiste interim opdrachten. Zoekt u een freelance boekhouder, controller, reporting specialist of salarisadministrateur? High Quality kent ze. En matcht naar de volle tevredenheid van alle partijen. Dat is goud. Net als u en ik.

Inhuur van freelance finance professionals via High Quality loont.

Wij werken uitsluitend met financiële professionals waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. Daarnaast hanteren wij een gunstige prijsstelling.

 

Highest Quality

  • Match binnen 24 uur
  • Ingewerkt in 2 tot 3 dagen
  • Weinig tot geen aansturing nodig
  • Uitsluitend professionals met uitstekende referenties
  • No Cure? No Pay!

Onze garantie. Binnen 24 uur de juiste freelance finance professional.

Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. Ruim 500 freelance finance professionals hebben zich bij High Quality ingeschreven. Vertel ons wie u zoekt en binnen 24 uur zorgen wij voor een match. Meer weten over de werkwijze van High Quality? Lees onze 5 Garanties. U en ik = Goud.