HR interim opdrachten, wij helpen je.

Het vinden van een nieuwe HR interim opdracht als ZZP’er is elke keer weer een uitdaging. High Quality kan je daarbij helpen. Als bureau gespecialiseerd in interim HR opdrachten op operationeel en leidinggevend niveau hebben wij meer dan 18 jaar ervaring bij het bemiddelen van HR professionals. Niet alleen beschikken wij over de gewenste vakinhoudelijke kennis, ook de markt kennen wij als geen ander.

Ben je beschikbaar voor een nieuwe HR interim opdracht?

High Quality is gespecialiseerd in HR interim opdrachten op MBO, HBO en WO niveau in de regio Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. In de afgelopen jaren hebben wij honderden freelance HR professionals aan een nieuwe interim opdracht geholpen. Of het nu gaat om een positie als HR adviseur, recruiter, HR Manager, of veranderingstrajecten. Wij zijn er bekend mee.

Steeds meer HR professionals en organisaties vinden hun weg naar ons.

Persoonlijk, snel, maatwerk, nuchter en altijd kwaliteit. Zo worden wij vaak omschreven. Ben je geïnteresseerd in een nieuwe interim opdracht of wil je oprecht advies over de huidige interim markt? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Bekijk onze actuele HR interim opdrachten of schrijf je in via onderstaande buttons. Zo ben je altijd op de hoogte. Nu en in de toekomst.


Interim projecten

Bekijk onze actuele interim projecten

Inschrijven

Schrijf je in als interim professional bij High Quality