Interim opdrachten voor finance professionals.

High Quality is al 18 jaar gespecialiseerd de bemiddeling van interim opdrachten voor finance professionals. Op MBO-, HBO- en WO niveau. Wij matchen de beste interim professionals op de mooiste interim opdrachten in finance. Zoekt u interim opdrachten als finance controller, boekhouder, senior accountant, reporting specialist of salarisadministrateur? High Quality heeft deze interim opdrachten. En matcht naar de volle tevredenheid van alle partijen. Dat is goud. Net als u en ik.

Sommige freelancers werken al 10 jaar via High Quality. Als dat niet goud is, wat dan wel?

Ook vrije vogels willen werk. High Quality heeft contactpersonen in de top 500 van het bedrijfsleven. Dagelijks rollen er uitdagende financiële interim opdrachten bij ons binnen die vragen om een gedreven interim finance professional. Wanneer uw profiel matcht bij de interim opdracht, nemen we direct contact met u op. We bouwen aan een hechte, prettige relatie met al onze mensen. En uw factuur? Die betalen we op tijd. Altijd.

 

Interim opdrachten finance via High Quality.

Wij werken uitsluitend met financiële professionals waar wij ervaring mee hebben. Nog niet bekend bij ons? Mails zijn welkom. Bellen heeft onze voorkeur. Een stuk persoonlijker. We leren u graag kennen.


Interim opdrachten

Bekijk het actuele aanbod interim opdrachten in finance.

Inschrijven

Schrijf je in als interim finance professional.