Freelance & Interim

Interim Vacatures Inschrijven

Sommige freelancers werken al 10 jaar via High Quality. Als dat niet goud is, wat dan wel?

Ook vrije vogels willen werk. High Quality heeft contactpersonen in de top 500. Dagelijks rollen er uitdagende financiële, secretariële en HR interim opdrachten bij ons binnen die vragen om een gedreven freelancer. Wanneer uw profiel matcht bij de aanvraag, nemen we direct contact met u op. We bouwen aan een hechte, prettige relatie met al onze mensen. En uw factuur? Die betalen we op tijd. Altijd.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bekijk alle opdrachtgevers

Reviews

5

High Quality is een zeer leuke organisatie die prima begrijpt wat een interimmer wilt en hoe de markt daar tot zijn verhouding in staat. Ik ken hen al ruim 12 jaar en hun openheid en transparantie maakt het samenwerken zeer prettig. Ga zo door Sijmen, Gerard en de rest.

K. P.Lees op Google Reviews
5

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Petra BeilLees op Google Reviews
5

Fijne organistatie om mee samen te werken. Hele fijne samenwerking met Sijmen die ook al zit je al 2 jaar bij een opdracht geregeld even belt of langs komt. En dit persoonlijk contact waardeer ik zeer dit ben ik bij andere bureaus zo niet tegen gekomen.

Els PotuijtLees op Google Reviews
5

Fijn contact! Openheid op je kennis en kunde. HQ kijkt niet alleen wat het beste voor de opdrachtgever is  maar ook echt wat het beste is voor jou! Waar ze jou in kunnen helpen zodat JIJ bij de juist opdrachtgever terecht komt. Ik denk dat deze manier van werken de juiste is en waarom HQ al zoveel goede resultaten heeft behaald. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er nog veel mooie resultaten aan zullen komen!

Denise FiegelLees op Google Reviews
Lees meer reviews

Interim Vacatures Inschrijven