Opdrachtgevers

Het vinden van nieuw personeel is niet makkelijk. Zeker in de huidige markt. Wij kunnen daarbij helpen. Al meer dan 18 jaar zijn wij gespecialiseerd in interim bemiddeling, detachering en werving & selectie van Finance, Secretarieel, en HR professionals op MBO, HBO en WO niveau in de regio Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en Den Haag. Niet alleen beschikken wij over de gewenste vakinhoudelijke kennis, ook de markt en de professionals kennen wij als geen ander. Hierdoor kunnen we maar liefst 51% van de vacatures invullen met onze kandidaten. High Quality matcht naar de volle tevredenheid van alle partijen. Niet voor niets worden onze kandidaten die op gesprek gaan in 90,4% van de gevallen aangenomen. Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk.

Onze 5 garanties:

#1: De interim kandidaat die u zoekt. In 24 uur.

U hebt iemand nodig. Liefst zo snel mogelijk. Terwijl u ons brieft, denkt uw vaste Account Manager al na over een geschikte kandidaat en starten we direct de zoektocht in onze database met meer dan 1.300 interim professionals. Vertel ons wie u zoekt en binnen 24 uur zorgen wij voor een match. We zijn goed in wat we doen. Doorgaans is de eerste interimmer die we voorstellen in de roos. Lees meer over onze werkwijze bij Interim bemiddeling.

#2: Werving & Selectie? Raak in 10 werkdagen.

U zoekt een professional voor een vast contract. Geen vacature is echter hetzelfde. Daarom komt onze Account Manager langs en inventariseert uw wensen voor een kandidaat: vakinhoudelijk en persoonlijk. Binnen 10 werkdagen zorgen onze ervaren recruiters voor de perfecte match. Lees meer over onze werkwijze bij Werving & Selectie.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Bekijk alle opdrachtgevers

#3: Altijd een halfjaar garantie op iedere match.

Een kandidaat stopt onverhoopt binnen 6 maanden. Het komt zelden voor, maar het kan. In dat geval werven wij kosteloos opnieuw. In het uiterste geval stellen wij binnen 24 uur twee alternatieve interim professionals voor tegen hetzelfde uurtarief. De werkoverdracht van 5 werkdagen is daarbij voor onze rekening.

#4: No perfect match? Geen rekening.

Wij vullen maar liefst 51% van de binnengekomen vacatures in met onze kandidaten. Aangezien wij weten dat we kunnen slagen, durven we het aan om alleen dan betaald te krijgen. Altijd en onvoorwaardelijk helderheid. 

#5: Wij zijn pas tevreden als u het bent.

High Quality investeert in echte talenten en hechte relaties. Altijd en onvoorwaardelijk een gouden resultaat.

Detachering & Interim

Lees meer over onze interim diensten.

Werving & Selectie

Binnen 10 dagen de juiste kandidaat.