Detachering & Interim bemiddeling

Binnen 24 uur de juiste interim-professional op financieel, secretarieel en HR-gebied

High Quality bemiddelt al ruim 18 jaar de beste financiële, secretariële en HR interim-professionals in de Randstad. Zowel op mbo- en hbo- als wo-niveau. Wij vullen 80% van de vacatures in naar volle tevredenheid van alle partijen. Wij beschikken over een pool met ruim 1300 ervaren professionals. Hierdoor kunnen we direct een geschikte kandidaat voorstellen. Binnen 24 uur beschik je over de juiste interim professional. Dat garanderen wij!

Contact Beschikbaar talent

Snel de juiste interim professional

Een inventarisatiegesprek is de eerste stap naar het vinden van een geschikte kandidaat. Tijdens dit gesprek (telefonisch of op locatie) inventariseren we alle gewenste competenties. Vervolgens stellen we samen een wervingstekst op.

1300 financiële, secretariële en HR-professionals om uit te kiezen

Hierna gaan we op zoek binnen onze pool van ruim 1300 interim professionals. Dit zijn allemaal mensen met wie wij eerder hebben gewerkt. Iedere professional wordt door ons gescreend. Dit gebeurt aan de hand van een persoonlijk gesprek. We controleren diploma’s, identiteit, KvK-uittreksel, VOG en referenties van eerdere opdrachtgevers. Hoewel ons eigen bestand met professionals groot is, zoeken wij ook via externe (online) kanalen naar geschikte kandidaten. Het kan tenslotte zomaar zijn dat dé kandidaat voor jou daartussen zit.

56,6% van onze kandidaten wordt uitgenodigd voor een gesprek

High Quality doet de voorselectie. Daarna stellen we de geschikte professionals aan je voor. Je ontvangt een uitgebreid CV, waarbij we persoonlijkheid, opleidings- en arbeidsachtergrond van de kandidaat toelichten. Gemiddeld stellen we drie kandidaten voor aan een opdrachtgever. Hiervan wordt 56,6% uitgenodigd voor een gesprek. Bijna altijd valt de keuze op een van deze professionals.

Wij begeleiden de hele procedure

Als de kandidaat geschikt wordt bevonden, stroomlijnen wij de verdere procedure. Wij stemmen data en tijden af voor de interviews. Daarna evalueren we de gesprekken. Je wilt de interim professional uiteraard zo snel mogelijk kunnen inzetten. Wij voeren de gesprekken over voorwaarden en startdatum met dit uitgangspunt.

Intensief contact gedurende de opdracht

Wij vinden het belangrijk dat alle partijen tevreden zijn. Daarom houden we gedurende de opdracht intensief contact met jou en de interim professional. We bespreken de voortgang van de opdracht en stellen bij waar nodig.

Geen geschikte interim professional, geen kosten

Bij een geslaagde interim bemiddeling hanteren wij een detacheringstarief van 15 euro per uur. Wij brengen geen kosten in rekening als de juiste kandidaat niet via High Quality wordt gevonden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!

Contact Reviews