“Als de vlammen uit de ramen slaan, dan bellen ze ons.” Gerard Zwart, oprichter High Quality

Over Ons

In 2000 kende niemand de term detachering. Uitzendbureaus waren gefixeerd op geld. Een prachtige kans. Gerard Zwart over de oprichting van High Quality.

‘Bij de bureaus waar ik werkte, was geld de voornaamste drijfveer. Ik wilde het doen op mijn manier. Mensen, daar gaat het om. Stel die tevreden en het geld komt vanzelf. Ik startte in mijn eentje. Een logo en een website fröbelde ik zelf in elkaar. Qua dienstverlening geen concessies. Alles moest perfect zijn. Mijn target was helder. Steeds één plaatsing meer dan de vorige maand. Dan ging het goed. Kandidaten snorde ik online op en begon te bellen. De eerste 4 jaar was ik altijd aan het werk. Nu na 15 jaar nog steeds, maar met een geweldig team. Op wat er nu staat, ben ik ongelooflijk trots.

Reviews in Google

5

Op miraculeuze wijze weet HQ toch altijd weer de juiste kandidaat te vinden voor de vaste of tijdelijke functie. Al ruim 12 jaar maak ik gebruik van hun diensten. Ook als er een keer geen goede match is, lost Gerard en zijn team dit prima op. Zonder bezwaar of moeite. Ik waardeer de echtheid van dit bedrijf en de scherpte in de vraagstelling omtrent de functie en gewenste kandidaat. Met name dit laatste zorgt voor een betere en langdurige match. Aanrader dus!

Pim van BerkelLees op Google Reviews
5

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

Martijn FakkeldijLees op Google Reviews
5

Fijne en duidelijke communicatie gehad met Rik. Goede en zeer passende profielen van kandidaten ontvangen en uiteindelijk ook een uitstekende match gevonden!

Manon KluversLees op Google Reviews
Lees meer reviews

Ga lunchen bij een groot bedrijf… Iedereen werkt er via een andere constructie. Dat neemt de komende 10 jaar een vlucht.

‘De detacheringsmarkt staat onder druk. Dat hoor je vaak. Ik zie het anders. Bureaus die niet vernieuwen, worden inderdaad buiten spel gezet. Ze hebben geen duidelijke meerwaarde. High Quality wel. Omdat we heel snel reageren en denken in flexibele oplossingen. Zowel kandidaten als opdrachtgevers willen vrijheid. Bedrijven bellen niet als er iets smeult. Dat zijn we gewend. Ook niet als er rook ontstaat, maar pas als de vlammen uit de ramen slaan. Dan hebben ze gisteren iemand nodig. Precies de juiste professional. Prima, regelen we. Daar is onze organisatie op ingespeeld.’

Ontmoet ons team

Ontmoet ons team

Het team van High Quality is klein maar uiterst flexibel en kundig.