Laatste nieuws

High Quality is NEN 4400-1 gecertificeerd

Werkgevers die flexwerkers inhuren doen er goed aan een bureau in te schakelen met een NEN 4400-1 certificaat. Met dit certificaat toont een bureau aan dat ze o.a. hun (personeels)administratie op orde hebben en dat zij hun loonheffing en/of omzetbelasting op tijd afdragen. Om aan de eisen van NEN 4400-1 te voldoen wordt er door Stichting Normering Arbeid onder andere toezicht gehouden op specificaties voor de administratie, de personeelsadministratie, de loonadministratie en de financiële administratie.

|Lees meer…

ZZP’er voor tijdelijke vervanging blijft mogelijk

De nieuwe wet DBA is inmiddels van kracht. Door verkeerde informatie in diverse media is paniek ontstaan onder zzp'ers en opdrachtgevers. Zo gingen ineens geruchten dat een zzp'er niet meer in te huren zou zijn voor tijdelijke vervanging. Ook dit misverstand is nu uit de wereld geholpen door staatssecretaris Wiebes.

|Lees meer…

Wiebes stemt in met plannen ZZP Nederland: VAR weg, geen BGL

Staatssecretaris Wiebes van Financiën stemt in met de plannen die ZZP Nederland samen met andere organisaties* hebben ingediend. Hierdoor kan de Verklaring Arbeidsrelatie (VAR) definitief verdwijnen. Ook de aangekondigde digitale variant, de Beschikking Geen Loonheffing is gelukkig van tafel. Dat schrijft Wiebes vandaag in een brief aan de Tweede Kamer: http://goo.gl/Qf2YEo

|Lees meer…

Detacheringsbureau High Quality ziet vacatures in eerste kwartaal 2015 verder toenemen

Na de stijging van het aantal vacatures in 2014, ziet High Quality deze in het eerste kwartaal van 2015 verder toenemen. Het percentage ingevulde vacatures in het eerste kwartaal ligt zelfs hoger dan in 2014.

|Lees meer…

High Quality wenst iedereen hele fijne en prettige feestdagen toe en alvast een schitterend 2015!

Detacheringsbureau High Quality wenst iedereen hele fijne en prettige feestdagen toe en alvast een schitterend 2015!

|Lees meer…

Het nieuwe ontslagrecht, nu echt?

Al jaren staat de hervorming van het ontslagrecht op de Nederlandse politieke agenda. Het lijkt er nu dan toch echt van te komen. Verwacht wordt dat binnenkort een wetsvoorstel naar de Tweede Kamer wordt gezonden. Wat verandert er en moeten we daar blij mee zijn?

We vragen het Matthijs Bos, arbeidsrechtspecialist van Van der Steenhoven advocaten te Amsterdam.
 

|Lees meer…

High Quality schrijft artikel in laatste editie van Controllers Magazine

Het is lastig om een baan te vinden  als werkzoekende financieel-professional. Dat is al lang geen nieuws meer. Weinig vacatures. Veel tijdelijke contracten. In de laatste editie van Controllers Magazine heeft High Quality samen met business partner Concredis een artikel geschreven over de arbeidsmarkt voor financials anno 2013. Bekijk het volledige artikel via deze link.

|Lees meer…

Optimaal inzicht en grip op uitgaven. Bent u “in Control”?

Het automatiseren van financiële processen is een steeds actueler onderwerp aan het worden. Om die reden hebben wij Rob Berting, commercieel directeur 20/20 Vision Europe, gevraagd om zijn input over dit onderwerp. Klik op 'lees meer' om meer te lezen over zijn ideeën over het optimale inzicht en grip op uitgaven. Bent u in Control?

|Lees meer…

High Quality Challenge krijgt zeer positieve reacties

Op 11 februari 2013 lanceerde High Quality, hét detacheringsbureau voor financieel personeel, de High Quality Challenge. Een zoektocht naar het beste nieuwe businessplan van Nederland in finance of recruitment. De reacties uit de samenleving en het bedrijfsleven zijn overweldigend, en geven aan wat er leeft bij Nederlandse professionals: een drive voor innovatie en ondernemerschap. 

|Lees meer…

‘High Quality ‘verkoopt’ niemand.  Ze zeggen eerlijk wat een kandidaat wel en niet kan.’

High Quality en Concredis werken ruim 10 jaar samen. Beide bedrijven begeven zich in dezelfde markt, met een duidelijk verschil. High Quality richt zich op financieel breed. Concredis is gespecialiseerd in credit management en trainingen op het gebied van debiteurenbeheer.

|Lees meer…

‘Soms komen bureaus al bij het eerste gesprek met CV’s en namen.  Dan denk ik, hoe kán dat nou?’

Achilles Autolease is zowel opdrachtgever als leverancier van High Quality. De samenwerking begon 10 jaar geleden, met 1 auto. Inmiddels least High Quality er een heel wagenpark. Algemeen directeur Lucas C.W. Hanou: ‘High Quality en ik spreken dezelfde taal. Dat maakt de samenwerking plezierig. Overhaast offertes neerleggen, daar geloven we allebei niet in. We gaan eerst in gesprek met de klant.’

|Lees meer…

High Quality Detachering biedt als eerste in Nederland plaatsingsgarantie

High Quality, gespecialiseerd in de werving & selectie en detachering van financieel personeel, biedt als eerste in Nederland keiharde garanties bij het plaatsen van kandidaten. Opdrachtgevers krijgen van hen de garantie binnen 24 uur de juiste interim kandidaat aan tafel te hebben. Bij werving & selectie is dit binnen 10 werkdagen. Baanbrekend is de plaatsingsgarantie van een half jaar op iedere match; als de kandidaat onverhoopt niet voldoet aan de verwachtingen wordt er geen factuur gestuurd en wordt er opnieuw, kosteloos, geworven. High Quality, gevestigd in Hoofddorp, heeft vijftig financiële specialisten in vaste dienst en een vakkundige groep ZZP-ers die hun interim capaciteit en vakkennis aanbieden. Voor meer informatie: www.high-quality.nl. 

|Lees meer…

High Quality hoort bij de 3% financieel meest gezonde bedrijven van Nederland

Detacheringsbureau High Quality is door Graydon onderscheiden met de Graydon Award voor financieel gezond bedrijf. De award onderstreept de financiële gezondheid van High Quality en behoort hiermee tot de 3% financieel meest gezonde bedrijven van Nederland.

|Lees meer…