Werving en selectie van financieel personeel zit in ons bloed. Al meer dan 18 jaar.

High Quality is al 18 jaar gespecialiseerd in de werving en selectie van financieel personeel op MBO-, HBO- en WO niveau in de Randstad. Geen vacature is hetzelfde. Finance, accounting, reporting, controlling, auditing, payrolling, treasury of credit management. Wij zijn er bekend mee. Niet alleen beschikken wij over de gewenste vakinhoudelijke kennis, ook de markt kennen wij als geen ander. In de afgelopen jaren hebben wij in honderden financiële functies bemiddeld voor net zoveel organisaties. Misschien wel meer.

Interim financieel personeel. Binnen 24 uur geregeld.

Financiele detachering is de ideale oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, het opvullen van een zwangerschapsvervanging of het tijdelijk invullen van een vacature. Ruim 500 interim finance professionals hebben zich bij High Quality ingeschreven. Wij werken uitsluitend met financiële talenten waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. We zijn goed in wat we doen. Doorgaans is de eerste interimmer die we voorstellen in de roos.

Onze garantie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

High Quality investeert in echte talenten en hechte relaties. Altijd en onvoorwaardelijk een gouden resultaat. Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. Meer weten over de werkwijze van High Quality? Lees onze 5 Garanties. U en ik = Goud.


Interim

Binnen 24 uur de juiste interim professional.

Werving & Selectie

Binnen 10 dagen de juiste kandidaat.