Werving en selectie bureau voor Amsterdam en omstreken.

Het vinden van nieuw financieel personeel waar u  de komende jaren veel plezier aan gaat beleven is niet altijd even makkelijk. Zeker niet in de huidige markt. High Quality kan u daarbij helpen. Als bureau gespecialiseerd in financieel personeel op MBO, HBO en WO niveau hebben wij meer dan 18 jaar ervaring bij het bemiddelen van finance  professionals. Niet alleen beschikken wij over de gewenste vakinhoudelijke kennis, ook de markt kennen wij als geen ander.

Bent u op zoek naar een nieuwe financiële collega?

High Quality is gespecialiseerd in financieel personeel op MBO, HBO en WO niveau in de regio Amsterdam, Hoofddorp en Schiphol. In de afgelopen jaren hebben wij honderden financiele vacatures weten in te vullen binnen de disciplines finance, accounting, controlling, payrolling, treasury en credit management. Of het nu gaat om een positie als financieel medewerker, administrateur, hoofd administratie, salarisadministrateur of controller. Wij zijn er bekend mee.

Highest Quality

  • Match binnen 10 dagen
  • Uitgebreide referentiecheck
  • Altijd controle diploma's
  • No cure? No fee!
  • >18 jaar ervaring in werving & selectie
  • 6 maanden garantie op elke plaatsing

Steeds meer finance professionals en bedrijven vinden hun weg naar ons.

Persoonlijk, snel, maatwerk, nuchter en altijd kwaliteit. Zo worden wij vaak omschreven. Bent u geïnteresseerd in het vinden van een nieuwe  financiële collega of wilt u oprecht advies over de huidige arbeidsmarkt? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.