Werving en selectie van secretarieel personeel zit in ons bloed. Al meer dan 18 jaar.

High Quality is al 18 jaar gespecialiseerd in de werving en selectie van secretarieel personeel op MBO en HBO niveau in de Randstad. Geen vacature is hetzelfde. Zoekt u een secretaresse, office manager, management assistente of personal assistant? Onze Account Manager komt langs en inventariseert. Wie zoekt u nou precies … vakinhoudelijk en persoonlijk. Binnen 10 werkdagen zorgt onze ervaren Recruiter voor de perfecte match. Dat is goud. Net als u en ik.

Werving en selectie van secretarieel personeel via High Quality loont.

Een persoonlijk intakegesprek is standaard bij High Quality. En dan blijkt soms dat iemand niet bij het bedrijf past. Ook al zijn de credentials dik in orde. Bij werving en selectie staan kandidaten net wat verder van je af. Maar ook die willen we leren kennen. Op papier en in persoon. Wij willen weten wie wij voorstellen. Dat bespaart de opdrachtgever tijd.

 

Highest Quality

  • Match binnen 10 dagen
  • Uitgebreide referentiecheck
  • Altijd controle diploma's
  • No cure? No fee!
  • >18 jaar ervaring in werving & selectie
  • 6 maanden garantie op elke plaatsing

Onze garantie. Altijd een halfjaar garantie op iedere match.

Een kandidaat stopt onverhoopt binnen 6 maanden. Het komt zelden voor, maar het kan. In dat geval werven wij kosteloos opnieuw. Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. Meer weten over de werkwijze van High Quality? Lees onze 5 Garanties. U en ik = Goud.