Ervaren in Zorg, Onderwijs en Non-Profit.

Lees meer over onze 5 garanties Guido Weltevreden
Managing Director, >250 functies ingevuld

Een snel en kwalitatief wervingsproces. Integere verbindingen en oog voor de mens. Dat is waar High Quality voor staat en waar wij al 25 jaar verschillende organisaties in het publieke en sociale domein mee helpen. We kennen de markt door en door en werken samen met een netwerk van duizenden professionals. 

Werving en Selectie Interim

Zorg

De zorgsector kent specifieke uitdagingen waar je het liefst een specifiek kandidaatprofiel voor terug wilt zien. De zorg kent een eigen taal, een eigen cultuur en organisaties zoeken doorgaans ook een eigen competentieprofiel, waarin maatschappelijke betrokkenheid voorop staat. Met ruime ervaring in wervingsvraagstukken binnen de zorgsector, kunnen wij met trots zeggen dat we ‘de taal spreken’. Een zorgadministrateur, een HR manager in de jeugdzorg, een bestuurssecretaris voor een thuiszorg instelling of een planner voor het flexbureau. High Quality ondersteunt ziekenhuizen, GGZ-instellingen, thuiszorg, jeugdzorg, gehandicaptenzorg, verzorgingshuizen en verpleeghuizen met het vinden van de beste kandidaten op het gebied van staf- en management.  

Onderwijs

Primair onderwijs, voortgezet onderwijs, universiteiten, hogescholen en onderwijsraden. Door de jaren heen zijn we bekend geraakt met een breed palet aan onderwijsinstellingen en bijkomende functies. Als school wil je maar één ding; het beste onderwijs kunnen leveren voor jouw leerlingen. En daar heb je de beste professionals voor nodig. High Quality ondersteunt de onderwijssector met wervingsvraagstukken op staf- en managementniveau. Een controller met kennis van financieringsstromen in het onderwijs, een HR manager met geruime kennis van de cao PO of een office manager op het bestuursbureau. Wij stoppen pas als we de beste match hebben gevonden.  

Non-Profit en lokale overheid

De publieke sector is aan constante verandering onderhevig. Nieuwe wetgeving, een andere politieke oriëntatie en wisselingen in verantwoordelijkheden en bestuur zorgen voor een unieke dynamiek binnen de sector. Dat maakt de zoektocht naar geschikt personeel een uitdaging in deze krappe arbeidsmarkt. We hebben vele organisaties binnen het sociaal domein en de overheid op verschillende niveaus geholpen met wervingsvraagstukken op het gebied van bedrijfsvoering en beleidsontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar beleidsmedewerkers, een secretaris, HR of financieel personeel; wij zorgen voor een kwalitatieve en snelle oplossing. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies

Neem contact op 
 

De RIBW ZWWF en High Quality werken ruim 7 jaar samen. De RIBW ZWWF helpt mensen met een psychiatrische achtergrond of psychosociale problemen. Sinds 2010 ben ik hier Hoofd P&O. Toen ik begon was ik heel andere bureaus gewend. Veel minder persoonlijk. Het waren meer CV schuivers. Een groot verschil met High Quality. Zij komen steevast met goede kandidaten, daar kunnen wij op vertrouwen. Ze hebben de kennis, kunde en daarnaast het zorghart dat de RIBW ZWWF zo belangrijk vindt. Sinds een jaar hebben we ook de werving en selectie aan High Quality uitbesteed.

Ingrid Rempt - Hoofd P&O RIBW

Wij hebben al twee keer een interimsecretaresse via High Quality gevonden en dat was beide keren een supergoede match. High Quality is snel en levert dus goede mensen!

Simone Barel - Directiesecretaresse Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden

De huidige arbeidsmarkt voor finance is krap. High Quality wist toch binnen een korte tijdspan een goede kandidaat te vinden. Goede samenwerking op gebied van werving en intake en professioneel advies. Onze nieuwe medewerker is begonnen en ook nu onderhouden zij contact over de onboarding.

Petra Overdevest - Recruitment Coordinator Prokino
Lees meer reviews

 

Neem contact op

Neem contact op

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals