Vakgebieden: Finance, HRM, Secretarieel

Met meer dan 18 jaar ervaring in recruitment hebben wij in de afgelopen jaren duizenden vacatures ingevuld. Voor minstens zoveel organisaties. MKB, non-profit of multinational. Of het nu gaat om een vacature van administrateur, controller, personeelsadviseur, recruiter, secretaresse, office manager of personal assistant. Wij zijn er bekend mee.

High Quality detacheert, werft en selecteert personeel met veel ervaring en vooral persoonlijkheid. 

High Quality is gespecialiseerd in interim bemideling en werving en selectie van kantoorpersoneel op MBO-, HBO- en WO niveau in de regio's Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Wij matchen de beste professionals aan de mooiste vacatures. Zoekt u een nieuwe collega? High Quality matcht naar de volle tevredenheid van alle partijen. Dat is goud. Net als u en ik.

Onze garantie. Altijd een halfjaar garantie op iedere match.

Een kandidaat stopt onverhoopt binnen 6 maanden. Het komt zelden voor, maar het kan. In dat geval werven wij kosteloos opnieuw. Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. Meer weten over de werkwijze van High Quality? Lees onze 5 Garanties. U en ik = Goud.


Werving & Selectie

Lees meer over werving & selectie van vast personeel.

Detachering

Lees meer over tijdelijke personeelsoplossingen.