Heb je een afgeronde Master opleiding in de richting Finance, Accountancy en/of Control en zoek je een eerste uitdagende stap in een groeiend bedrijf? Dan is Total Specific Solutions de juiste organisatie voor jou. 
 

Total Specific Solutions (TSS) is een snel groeiende organisatie en één van de grootste Vertical Market Software ondernemingen van Europa. TSS is onderdeel van het beursgenoteerde bedrijf Topicus.com en opereert met circa 4.100 medewerkers werkzaam in 109 business units verspreid over 14 verschillende landen. De groei expansie wordt hierbij gerealiseerd door zowel acquisitie- als organische groei.

Een uniek bedrijf dat de voordelen combineert van werken voor een corporate organisatie als ook voor kleinschalige business units. De consequente groei zorgt voor een uitdagende leeromgeving waarbij er een sterke focus is op een nuchtere no-nonsense cultuur in combinatie met korte lijnen en open deuren.

Wat zijn jouw kansen?

TSS biedt je de mogelijkheid om met het bedrijf mee te groeien. Vanwege de sterke groei zijn zij doorlopend op zoek naar financieel talent. Sinds begin 2020 zijn er diverse Young Finance professionals gestart en verder doorgegroeid in de organisatie. Jij kunt de volgende zijn. Een nieuw avontuur waarin je veel vrijheid, verantwoordelijkheid en ruimte tot ontwikkeling krijgt en diverse interne- en externe opleidingsprogramma’s tot de mogelijkheden behoren. Zonder ervaring, maar met voldoende ambitie en doorzettingsvermogen kun je vanaf het begin je ambities op het gebied van financial control of business control kwijt. Voor beide richtingen is voldoende ruimte en begeleiding binnen de organisatie.

Over jou

Je hebt een afgeronde Master opleiding in de richting Finance, Accountancy en/of Control. Je bent net afgestudeerd of hebt maximaal 1 jaar ervaring. Je bent communicatief, extravert, houdt er van om achter je bureau vandaan te komen en met mensen in contact te staan. Je bent toegewijd, ondernemend en vooruitstrevend. Net zoals TSS dat is.

Direct in gesprek met jouw manager?

Wij kennen TSS inmiddels door en door. TSS kenmerkt zich door jonge en ervaren Finance managers. Stuk voor stuk bevlogen, energiek, communicatief en mensgericht. De personen bij uitstek om jou te vertellen hoe de baan eruitziet. Heb jij een academische achtergrond, ben je net afgestudeerd en wil je graag in 20 minuten in een videogesprek meer te weten komen? Meld je aan via onderstaande button waarin je binnen een week een vrijblijvend oriënterend gesprek hebt met één van de managers.
 

Meld je aan

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500