“Detachering is een strategie om kennis in organisaties te verankeren.” Rik de Krijger, Accountmanager High Quality

HR Manager, personeelsadviseur en recruiter. Opdrachtgever, kandidaat en contactpersoon.

In de afgelopen 17 jaar hebben wij voor heel veel organisaties personeel mogen werven. En interim oplossingen aangedragen. Een uniek kijkje in de keuken bij zoveel verschillende organisaties, daar leer je enorm veel van. HR is daarbij vaak ons aanspreekpunt. Wat de HR Manager, personeelsadviseur of recruiter doet en moet kunnen, weten wij als geen ander.

Arbeidsrecht, werving van personeel, salarisgebouwen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, P&O beleid, personeelsadministraties, loonadministraties. Onze affiniteit met human resource management is groot.

Naast recruiters zijn wij werkgever. Van uiteenlopend personeel. Tijdelijk, vast en ZZP. Met human resource management in al haar facetten hebben wij veel praktijkervaring. Een dynamisch en fascinerend vakgebied wat continue veranderd. Wat is er nu mooier dan werken met mensen en voor mensen?

Op zoek naar een nieuwe HR collega?

Of het nu een tijdelijke of vaste vacature is die ingevuld mag worden, wij zijn graag van dienst. Neem in dat geval contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend advies.