“Ik heb een oog voor bedrijfscultuur en een neus voor talent.” Rik de Krijger, Account Manager High Quality

Secretarieel

Werving en selectie van secretarieel personeel zit in ons bloed. Al meer dan 18 jaar.

High Quality is al 18 jaar gespecialiseerd in de werving en selectie van secretarieel personeel op MBO en HBO niveau in de Randstad. Geen vacature en organisatie is hetzelfde. Office managers, secretaresses, management assistentes, directiesecretaresses, personal assistants. Wij zijn er bekend mee. Niet alleen beschikken wij over vakinhoudelijke kennis, ook de markt kennen wij als geen ander. In de afgelopen jaren hebben wij in honderden secretariële functies bemiddeld voor net zoveel organisaties. Misschien wel meer.

Interim secretaresse nodig? Binnen 24 uur geregeld.

Secretariele detachering is de ideale oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, het opvullen van een zwangerschapsvervanging of het tijdelijk invullen van een vacature. Wij werken uitsluitend met secretariële talenten waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. 

Onze garantie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

High Quality investeert in echte talenten en hechte relaties. Altijd en onvoorwaardelijk een gouden resultaat. Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. Meer weten over de werkwijze van High Quality? Lees onze 5 Garanties. U en ik = Goud.


Detachering

Binnen 24 uur de juiste interim professional.

Werving & Selectie

Binnen 10 dagen de juiste kandidaat.