De Beleidsadviseur die je zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Guido Weltevreden
Managing Director, >250 functies ingevuld

Een toekomstbestendige organisatie met de juiste beleidsadviseurs.

Constant veranderende wet- en regelgeving en complexe organisatie strategieën vragen om stevige beleidsmedewerkers en beleidsadviseurs. Zowel in de publieke sector als op specialistische vakgebieden (i.e. Finance, HRM) hebben organisaties mensen nodig die strategie kunnen vertalen naar beleid, vanuit hun expertise gevraagd en ongevraagd advies kunnen geven aan teams, management en directie/bestuur en vanuit kritisch analytisch perspectief de huidige beleidsvormen tegen het licht kunnen houden.    

Goede beleidsadviseurs zijn specialisten en dat kan de werving van geschikte kandidaten lastig maken. Dat snappen wij bij High Quality. Of het nu gaat om de kwaliteit van zorg of onderwijs of om de beleidstechnische uitdagingen van de HR of financiële afdeling; wij weten op korte termijn de juiste kandidaten te selecteren.  

In onze ogen weet een sterke beleidsadviseur wetenschappelijk onderzoek, specifieke vakkennis, visie en missie van de organisatie en de dagelijkse praktijk aan elkaar te verbinden. Daar is analytisch vermogen, initiatief en ondernemerschap, enthousiasme en doorzettingsvermogen voor nodig. Het verbinden van de organisatie en draagvlak kunnen creëren zijn cruciaal voor de beleidsmedewerker.   

Hoe het werkt.

In een persoonlijke kennismaking starten we met het in kaart brengen van jouw personeelsvraagstuk. Dat kan dezelfde dag nog. We maken gebruik van verschillende recruitment strategieën, vacaturekanalen en ons netwerk van duizenden professionals om je zo snel mogelijk te kunnen helpen aan de juiste oplossing. Na de kandidaatselectie door High Quality kan je op korte termijn een officieel voorstel verwachten. We houden je gaandeweg het proces regelmatig op de hoogte om tijdig bij te kunnen sturen waar nodig. Ook in de afronding van het proces zorgen we voor het uitvragen van referenties en kunnen we op aanvraag assessments afnemen.  

Opdrachtgevers geholpen met beleidsvraagstukken.

Interim oplossing.

Is er een belangrijke wetswijziging op komst of gaat de organisatie een andere strategische koers varen? Dan kan een interim oplossing het meest passend zijn. High Quality heeft 25 jaar ervaring met het bemiddelen van interim professionals binnen de publieke sector en op gebied van HR en Financiën.  

No Cure, No Pay.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies. Bij een geslaagde interim bemiddeling hanteren wij een marge van 17 euro per uur, voor vaste werving een bemiddelingstarief van 23% op basis van een fulltime bruto jaarsalaris. Weten wij je niet te helpen, dan brengen wij geen kosten in rekening. 

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals