Werving en
Selectie; raak in
10 werkdagen

Lees meer over onze 5 garanties Guido Weltevreden
Managing Director, >250 functies ingevuld.

Bijna 25 jaar ervaring in HR Personeel

HR Manager, personeelsadviseur, HR officer of business partner. In de afgelopen 25 jaar hebben wij voor meer dan 250 organisaties personeel mogen werven. Een uniek kijkje in de keuken bij zoveel verschillende organisaties en sectoren, daar leer je enorm veel van. HR is daarbij ons aanspreekpunt. Wat de HR Manager, personeelsadviseur of recruiter doet en moet kunnen, weten wij als geen ander. Personeelsbeleid, arbeidsrecht, werving van personeel, salarisgebouwen, arbeidsvoorwaarden, personeelsadministratie, salarisadministraties. Onze affiniteit met human resource management is groot. 

Met human resource management in al haar facetten hebben wij veel praktijkervaring binnen sectoren als MKB, zorg, onderwijs, non-profit, zakelijke dienstverlening en productiebedrijven. Een dynamisch en fascinerend vakgebied wat continue veranderd. Wat is er nu mooier dan werken met mensen en voor mensen?

Interim HR professional. Binnen 24 uur geregeld.

Een interim HR professional is de ideale oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, het opvullen van een zwangerschapsverlof of het tijdelijk invullen van een vacature. Wij werken uitsluitend met HR professionals waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. We zijn goed in wat we doen. Doorgaans is de eerste interimmer die we voorstellen in de roos.

> Onze werkwijze bij detachering en interim bemiddeling 

Werving & Selectie van HR personeel. Binnen 10 dagen raak.

Je zoekt HR personeel voor een vast contract. High Quality presenteert binnen 10 dagen de juiste kandidaat. We zijn snel en gaan voor goud: de ideale match. Onze meerwaarde zit hem in het voortraject. We gaan langs bij onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wie we zoeken. Geregeld vissen we met andere bureaus in dezelfde vijver. Toch is de kandidaat die wij voorstellen vaak een aangename verrassing. 

> Onze werkwijze bij Werving en Selectie 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

 

Er zijn 4 hr professionals beschikbaar


#CHIBF27495

HBO | 40 uur uur
Regio Amsterdam

HR Officer, HR adviseur

#CHIGW12786

HBO | 16 uur uur
Regio Utrecht

HR manager, HR adviseur

#CHISW21181

HBO | 32 uur uur
Regio Amsterdam

HR manager, HR adviseur, HR Business Partner

#CHISW30061

WO | 32 uur uur
Regio Hilversum

HR Business Partner, HR manager, HR adviseur

Er zijn 6 HR vacatures


HR Administratief Medewerker

Amsterdam | 24 - 40 uur | MBO | € 3000 - € 3500

Ben je administratief sterk onderlegd en sta je je mannetje? Voor onze relatie in de bouw met 7 locaties door heel Nederland zijn we op zoek naar een HR Administratief Medewerker voor 26-40 uur per week. Standplaats van de functie is Amsterdam.

Interim HR Officer

Haarlem | 24 - 36 uur | MBO - HBO | € 65 - € 70 - € 60 - € 55 per uur

Voor onze opdrachtgever, een grote en bekende zorginstelling in omgeving Haarlem, zijn wij op zoek naar een Interim HR Officer (freelancer / zzp'er) voor 24 - 36 uur per week. Start is zo snel mogelijk en deze opdracht zal tenminste duren tot eind september (met grote kans op verlenging tot einde jaar).  

HR Officer

Gouda | 24 - 40 uur | HBO | € 3000 - € 4500

Voor Inguran zijn wij exclusief opzoek naar een gedreven HR Officer die graag wil bijdragen aan de groei van deze internationale organisatie. Ben jij tussen de 24 uur en 40 uur per week beschikbaar? Dan komen we graag met jou in contact.

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals