Werving en
Selectie; raak in
10 werkdagen

Lees meer over onze 5 garanties Guido Weltevreden
Recruiter Interim HR & Management Support, 6 jaar ervaring, >180 interim functies ingevuld.

HR Personeel

HR Manager, personeelsadviseur en recruiter. Opdrachtgever, kandidaat en contactpersoon. In de afgelopen 20 jaar hebben wij voor meer dan 250 organisaties personeel mogen werven en bemiddelen. Een uniek kijkje in de keuken bij zoveel verschillende organisaties, daar leer je enorm veel van. HR is daarbij vaak ons aanspreekpunt. Wat de HR Manager, personeelsadviseur of recruiter doet en moet kunnen, weten wij als geen ander. Arbeidsrecht, werving van personeel, salarisgebouwen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, P&O beleid, personeelsadministraties, loonadministraties. Onze affiniteit met human resource management is enorm. 

Naast recruiters zijn wij werkgever. Van uiteenlopend personeel. Tijdelijk, vast en ZZP. Met human resource management in al haar facetten hebben wij dan ook veel praktijkervaring. Een dynamisch en fascinerend vakgebied wat continue veranderd. Wat is er nu mooier dan werken met mensen en voor mensen?

Interim HR personeel. Binnen 24 uur geregeld.

Een interim HR professional is de ideale oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, het opvullen van een zwangerschapsverlof of het tijdelijk invullen van een vacature. Wij werken uitsluitend met HR talenten waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. We zijn goed in wat we doen. Doorgaans is de eerste interimmer die we voorstellen in de roos.

> Onze werkwijze bij detachering en interim bemiddeling 

Werving & Selectie van HR personeel. Binnen 10 dagen raak.

Je zoekt HR personeel voor een vast contract. High Quality presenteert binnen 10 dagen de juiste kandidaat. We zijn snel en gaan voor goud: de ideale match. Onze meerwaarde zit hem in het voortraject. We gaan langs bij onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wie we zoeken. Geregeld vissen we met andere bureaus in dezelfde vijver. Toch is de kandidaat die wij voorstellen vaak een aangename verrassing. 

> Onze werkwijze bij Werving en Selectie 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

 

Er zijn 19 hr professionals beschikbaar


HRM #CHIR15100

56 jaar | HBO opleiding | Parttime
Regio Utrecht

Ik heb ervaring in functies als:
HR adviseur, HR Business Partner

HRM #CHISW19543

| Parttime
Regio Den Haag

Ik heb ervaring in functies als:

HRM #CHIMB19289

28 jaar | HBO opleiding | Parttime
Regio Gouda

Ik heb ervaring in functies als:
HR Officer, HR medewerker

HRM #CHILS17189

HBO opleiding | Parttime
Regio Hilversum Amersfoort

Ik heb ervaring in functies als:
directiesecretaresse management assistent, office manager, personal assistant

Actuele HR vacatures

Recruitment Consultant

Hoofddorp/ Hybride | 32 - 40 uur | HBO - WO

De vraag naar de juiste interim professional is enorm groot. Wij helpen toonaangevende organisaties niet alleen bij het snel en kwalitatief invullen van deze behoefte, we bouwen lange termijn relaties op door altijd de vraag achter de vraag te achterhalen. Hierdoor kennen wij onze opdrachtgevers door-en-door en kunnen we naadloos inspelen op complexe en urgente HR vraagstukken.

HR Adviseur

Haarlem | 32 - 40 uur | HBO | € 3500 - € 4500

Heb je meerdere jaren ervaring op een generalistische HR support rol en wil je de stap maken als adviseur? Voor Ximedes in Haarlem zijn we op zoek naar een HR Adviseur voor 32-40 uur per week. 

Senior HR Business Partner / HR Manager

Rotterdam | 32 - 36 uur | WO - HBO | € 4500 - € 6000

Wil jij als Senior HR professional een actieve bijdrage leveren aan de kunst- en cultuur sector? Ben jij daarnaast daadkrachtig, positief ingesteld en beschik je over een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou!Voor het Rotterdams Philharmonisch Orkest zijn wij op zoek naar een Senior HR Business Partner / HR Manager voor 32 - 36 uur per week. 

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500