Werving en
Selectie; raak in
10 werkdagen

Lees meer over onze 5 garanties Guido Weltevreden
Recruiter Interim HR & Management Support, 5 jaar ervaring, >180 interim functies ingevuld.

HR Personeel

HR Manager, personeelsadviseur en recruiter. Opdrachtgever, kandidaat en contactpersoon. In de afgelopen 20  jaar hebben wij voor meer dan 250 organisaties personeel mogen werven en bemiddelen. Een uniek kijkje in de keuken bij zoveel verschillende organisaties, daar leer je enorm veel van. HR is daarbij vaak ons aanspreekpunt. Wat de HR Manager, personeelsadviseur of recruiter doet en moet kunnen, weten wij als geen ander. Arbeidsrecht, werving van personeel, salarisgebouwen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, P&O beleid, personeelsadministraties, loonadministraties. Onze affiniteit met human resource management is enorm. 

Naast recruiters zijn wij werkgever. Van uiteenlopend personeel. Tijdelijk, vast en ZZP. Met human resource management in al haar facetten hebben wij dan ook veel praktijkervaring. Een dynamisch en fascinerend vakgebied wat continue veranderd. Wat is er nu mooier dan werken met mensen en voor mensen?

Interim HR personeel. Binnen 24 uur geregeld.

Een interim HR professional is de ideale oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, het opvullen van een zwangerschapsverlof of het tijdelijk invullen van een vacature. Wij werken uitsluitend met HR talenten waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. We zijn goed in wat we doen. Doorgaans is de eerste interimmer die we voorstellen in de roos.

> Onze werkwijze bij detachering en interim bemiddeling 

Werving & Selectie van HR personeel. Binnen 10 dagen raak.

Je zoekt HR personeel voor een vast contract. High Quality presenteert binnen 10 dagen de juiste kandidaat. We zijn snel en gaan voor goud: de ideale match. Onze meerwaarde zit hem in het voortraject. We gaan langs bij onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wie we zoeken. Geregeld vissen we met andere bureaus in dezelfde vijver. Toch is de kandidaat die wij voorstellen vaak een aangename verrassing. 

> Onze werkwijze bij Werving en Selectie 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

 

Er zijn 53 hr professionals beschikbaar


HRM #CHIGW15883

34 jaar | HBO opleiding | Parttime
Regio Haarlem

Ik heb ervaring in functies als:
HR Business Partner, HR adviseur

HRM #CHIBF16717

32 jaar | WO opleiding | Parttime
Regio Amsterdam

Ik heb ervaring in functies als:
HR medewerker, HR adviseur

HRM #CHIAP15590

42 jaar | HBO opleiding | Fulltime
Regio Amsterdam

Ik heb ervaring in functies als:
HR adviseur, HR Business Partner

HRM #CHIYE15302

29 jaar | HBO opleiding | Parttime
Regio Rotterdam

Ik heb ervaring in functies als:
HR adviseur, HR medewerker

Actuele HR vacatures

Interim Online Marketing & Communicatie Specialist (16 - 24 uur)

Hybride / Hoofddorp | 16 - 24 uur | WO - HBO | € 75 per uur

De vraag naar de juiste professional is groot. Deze vraag willen wij graag goed, snel en kwalitatief blijven faciliteren. (Online) marketing, content en een prettige communicatie met onze doelgroep wordt daarin voor ons steeds belangrijker. Wij zoeken daarmee uitbreiding van ons geweldige team om marketing & communicatie binnen onze organisatie nog meer vorm te geven als Interim Online Marketing & Communicatie Specialist.

Interim Recruiter

Zoetermeer | 20 - 28 uur | HBO - MBO | € 75 per uur

Voor onze opdrachtgever, een zorginstelling, in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een Interim Recruiter voor 20-28 uur per week voor de duur van 5 maanden, tot 1 oktober, voor het opvangen van een zwangerschapsverlof. 

HR Consultant

Voorburg | 40 - 24 uur | HBO | € 3500 - € 4250

Voor Eprom Organisatieadvies, een HR consultancy bureau en gevestigd in Voorburg, zijn wij op zoek naar een HR Consultant voor 24 - 40 uur per week. Dit is de ideale baan voor iemand die nieuwsgierig is, het leuk vind om met veel verschillende mensen in contact te zijn en een carrière op te bouwen in HRM op het gebied van compensation & benefits, organisatieverandering en organisatie advies!

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500