Werving en
Selectie; raak in
10 werkdagen

Lees meer over onze 5 garanties Guido Weltevreden
Recruiter Interim HR & Management Support, 7 jaar ervaring, >250 interim functies ingevuld.

HR Personeel

HR Manager, personeelsadviseur, HR officer of business partner. In de afgelopen 20 jaar hebben wij voor meer dan 250 organisaties personeel mogen werven. Een uniek kijkje in de keuken bij zoveel verschillende organisaties, daar leer je enorm veel van. HR is daarbij vaak ons aanspreekpunt. Wat de HR Manager, personeelsadviseur of recruiter doet en moet kunnen, weten wij als geen ander. Arbeidsrecht, werving van personeel, salarisgebouwen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsrecht, P&O beleid, personeelsadministratie, salarisadministraties. Onze affiniteit met human resource management is groot. 

Naast recruiters zijn wij werkgever. Van uiteenlopend personeel. Tijdelijk, vast en freelance. Met human resource management in al haar facetten hebben wij dan ook veel praktijkervaring. Een dynamisch en fascinerend vakgebied wat continue veranderd. Wat is er nu mooier dan werken met mensen en voor mensen?

Interim HR professional. Binnen 24 uur geregeld.

Een interim HR professional is de ideale oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, het opvullen van een zwangerschapsverlof of het tijdelijk invullen van een vacature. Wij werken uitsluitend met HR professionals  waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. We zijn goed in wat we doen. Doorgaans is de eerste interimmer die we voorstellen in de roos.

> Onze werkwijze bij detachering en interim bemiddeling 

Werving & Selectie van HR personeel. Binnen 10 dagen raak.

Je zoekt HR personeel voor een vast contract. High Quality presenteert binnen 10 dagen de juiste kandidaat. We zijn snel en gaan voor goud: de ideale match. Onze meerwaarde zit hem in het voortraject. We gaan langs bij onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wie we zoeken. Geregeld vissen we met andere bureaus in dezelfde vijver. Toch is de kandidaat die wij voorstellen vaak een aangename verrassing. 

> Onze werkwijze bij Werving en Selectie 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

 

Er zijn 12 hr professionals beschikbaar


#CHISW27780

HBO opleiding | Parttime
Regio Rotterdam

Ik heb ervaring in functies als:
HR adviseur, HR Business Partner

#CHISW26739

43 jaar | MBO opleiding | Parttime
Regio Amsterdam

Ik heb ervaring in functies als:
HR Officer, HR medewerker

#CHISW26575

HBO opleiding | Parttime
Regio Utrecht

Ik heb ervaring in functies als:
HR Business Partner, HR manager

#CHISJ16598

50 jaar | MBO opleiding | Parttime
Regio Utrecht

Ik heb ervaring in functies als:
Manager bedrijfsvoering, hoofd secretariaat

Er zijn 14 HR vacatures


Salarisadministrateur

Den Haag | 32 - 36 uur | HBO | € 3600 - € 4600

Werk je graag binnen een specialistisch bedrijf met een rijke geschiedenis van meer dan 100 jaar? Voor onze relatie in Den Haag zijn we op zoek naar een Salarisadministrateur voor 32-36 uur per week.

HR Medewerker

Amsterdam | 24 - 40 uur | HBO | € 3000 - € 4000

Ben je een starter op het HR vakgebied en wil je je graag ontwikkelen tot Business Partner na 3 jaar? Voor onze relatie in de bouw met 7 locaties door heel Nederland zijn we op zoek naar een HR Medewerker voor 26-40 uur per week, welke in verband met een pensioen (over 3 jaar) uiteindelijk kan doorgroeien tot HR Business Partner. Standplaats van de functie is Amsterdam.

HR Medewerker

Amsterdam | 24 - 40 uur | MBO | € 3000 - € 4000

Ben je administratief sterk onderlegd en sta je je mannetje? Voor onze relatie in de bouw met 7 locaties door heel Nederland zijn we op zoek naar een HR Medewerker voor 26-40 uur per week. Standplaats van de functie is Amsterdam.

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500