Op zoek naar een nieuwe interim opdracht?

Bekijk de actuele interim opdrachten. Sijmen Jansen
Recruiter Interim Finance, 8 jaar ervaring, >200 interim functies ingevuld.

Op zoek naar een interim opdracht?

Ook vrije vogels willen werk. High Quality heeft contactpersonen bij meer dan 250 opdrachtgevers. Profit, non profit, MKB en multinationals. Dagelijks komen er uitdagende financiële, secretariële en HR interim opdrachten bij ons binnen die vragen om een gedreven freelancer. Wanneer je profiel matcht bij de aanvraag, nemen we direct contact met je op. We bouwen aan een hechte, prettige relatie met al onze mensen. En je factuur? Die betalen we op tijd. Altijd. Sommige freelancers werken niet voor niets al meer dan 10 jaar via High Quality. Als dat niet goud is, wat dan wel?

Bekijk onze interim vacatures, schrijf je in, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Interim vacaturesSchrijf je inContact opnemen


Een greep uit onze opdrachtgevers

Bekijk alle opdrachtgevers

Er zijn 5 interim opdrachten beschikbaar


Interim Office Manager

Nieuwegein | 32 - 40 uur | HBO - MBO | € 60 - € 65 per uur

Voor een ICT Consulting organisatie, gevestigd in Nieuwegein, zijn wij op zoek naar een Interim Office Manager voor 32 - 40 uur per week. Start is zo snel mogelijk en deze opdracht zal tot tenminste einde jaar duren (met kans op verlenging).

Interim Salarisadministrateur

Rhoon | 24 uur | HBO | € 70 - € 80 per uur

Voor onze relatie in Rhoon zijn we per direct op zoek naar een Interim Salarisadministrateur voor 24 uur per week. De opdracht mag volledig remote opgepakt worden en zal in eerste instantie 3 maanden in beslag nemen.

Interim Management Assistent

Eindhoven | 20 - 24 uur | HBO - MBO | € 60 - € 65 per uur

Voor onze opdrachtgever, een onderwijsinstelling in Eindhoven, zoeken wij een interim management assistent voor 20-24 uur per week. De start van deze opdracht is zo snel mogelijk en de verwachte duur is twee maanden met kans op verlenging. 

Interim HR Adviseur

Amstelveen | 32 - 40 uur | HBO | € 80 - € 85 per uur

Voor onze opdrachtgever, een uitvaartcentrum in de omgeving van Amsterdam, zijn wij op zoek naar een Interim allround HR Adviseur voor 32 - 40 uur per week. Start is zo snel mogelijk en naar verwachting zal deze opdracht tot tenminste einde jaar duren (met kans op verlenging). 

Interim Secretaresse

Amstelveen | 32 - 40 uur | MBO | € 60 per uur

Voor onze opdrachtgever, een uitvaartcentrum in de omgeving van Amstelveen, zijn wij op zoek naar een Interim Secretaresse voor 32 - 40 uur per week. Start is zo snel mogelijk en naar verwachting zal deze opdracht zo'n 3 maanden duren. 


Reviews

High Quality is een zeer leuke organisatie die prima begrijpt wat een interimmer wilt en hoe de markt daar tot zijn verhouding in staat. Ik ken hen al ruim 12 jaar en hun openheid en transparantie maakt het samenwerken zeer prettig. Ga zo door Sijmen, Gerard en de rest.

K. P.

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Petra Beil

Fijne organistatie om mee samen te werken. Hele fijne samenwerking met Sijmen die ook al zit je al 2 jaar bij een opdracht geregeld even belt of langs komt. En dit persoonlijk contact waardeer ik zeer dit ben ik bij andere bureaus zo niet tegen gekomen.

Els Potuijt

Fijn contact! Openheid op je kennis en kunde. HQ kijkt niet alleen wat het beste voor de opdrachtgever is  maar ook echt wat het beste is voor jou! Waar ze jou in kunnen helpen zodat JIJ bij de juist opdrachtgever terecht komt. Ik denk dat deze manier van werken de juiste is en waarom HQ al zoveel goede resultaten heeft behaald. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er nog veel mooie resultaten aan zullen komen!

Denise Fiegel
Lees meer reviews

Interim Vacatures Inschrijven