Op zoek naar een nieuwe interim opdracht?

Bekijk de actuele interim opdrachten. Sem Verberkt
Recruiter Interim Finance.

Op zoek naar een interim opdracht?

Ook vrije vogels willen werk. High Quality heeft contactpersonen bij meer dan 250 opdrachtgevers. Profit, non profit, MKB en multinationals. Dagelijks komen er uitdagende financiële, secretariële en HR interim opdrachten bij ons binnen die vragen om een gedreven freelancer. Wanneer je profiel matcht bij de aanvraag, nemen we direct contact met je op. We bouwen aan een hechte, prettige relatie met al onze mensen. En je factuur? Die betalen we op tijd. Altijd. Sommige freelancers werken niet voor niets al meer dan 10 jaar via High Quality. Als dat niet goud is, wat dan wel?

Bekijk onze interim vacatures, schrijf je in, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Interim vacaturesSchrijf je inContact opnemen


Een greep uit onze opdrachtgevers

Bekijk alle opdrachtgevers

Er zijn 12 interim opdrachten beschikbaar


Interim HR Officer

Barendrecht | 24 - 32 uur | MBO - HBO | € 75 per uur

Voor onze opdrachtgever, een technische leverancier voor de maritieme en offshore sector, zijn wij op zoek naar een Interim HR Officer (freelancer / zzp'er) voor 24 - 32 uur per week. Start is zo snel mogelijk en naar verwachting zal deze opdracht zo'n 3 - 4 maanden duren.

Interim Management Assistente

Amstelveen | 24 - 32 uur | HBO

Voor onze relatie in Amstelveen zijn we op zoek naar een Interim Management Assistent voor 24-32 uur per week. De opdracht zal tot einde schooljaar duren. 

Interim Administrateur

Montfoort | 32 - 40 uur | MBO - HBO | € 70 - € 75 per uur

Voor onze opdrachtgever in Montfoort, een specialist op het gebied van transportsystemen en kunststoftechnologie, zijn wij op zoek naar een Interim Administrateur (freelancer / zzp'er) voor 32 - 40 uur per week. Start is zo snel mogelijk en naar verwachting zal de opdracht tenminste 3 maanden duren (met kans op verlenging). 

Interim HR Adviseur

Beesd | 20 - 24 uur | HBO | € 80 - € 90 per uur

Voor onze opdrachtgever in Beesd, zijn wij op zoek naar een Interim HR Adviseur (freelancer / zzp'er) voor 20 - 24 uur per week. Deze opdracht is ter overbrugging van een zwangerschapsverlof en zal duren vanaf half juni t/m begin december.

Interim Senior HR Adviseur

Nijmegen | 20 uur | HBO | € 90 - € 100 per uur

Voor onze opdrachtgever, een internationaal distributiecentrum en gevestigd in Nijmegen, zijn wij op zoek naar een Interim Senior HR Adviseur (freelancer / zzp'er) voor 20 - 24 uur per week. Start is zo snel mogelijk en naar verwachting zal deze opdracht tenminste 3 maanden duren (met grote kans op verlenging).


Reviews

High Quality is een zeer leuke organisatie die prima begrijpt wat een interimmer wilt en hoe de markt daar tot zijn verhouding in staat. Ik ken hen al ruim 12 jaar en hun openheid en transparantie maakt het samenwerken zeer prettig. Ga zo door Sijmen, Gerard en de rest.

K. P.

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Petra Beil

Fijne organistatie om mee samen te werken. Hele fijne samenwerking met Sijmen die ook al zit je al 2 jaar bij een opdracht geregeld even belt of langs komt. En dit persoonlijk contact waardeer ik zeer dit ben ik bij andere bureaus zo niet tegen gekomen.

Els Potuijt

Fijn contact! Openheid op je kennis en kunde. HQ kijkt niet alleen wat het beste voor de opdrachtgever is  maar ook echt wat het beste is voor jou! Waar ze jou in kunnen helpen zodat JIJ bij de juist opdrachtgever terecht komt. Ik denk dat deze manier van werken de juiste is en waarom HQ al zoveel goede resultaten heeft behaald. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er nog veel mooie resultaten aan zullen komen!

Denise Fiegel
Lees meer reviews

Interim Vacatures Inschrijven

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals