Op zoek naar een nieuwe interim opdracht?

Bekijk de actuele interim opdrachten. Sijmen Jansen
Recruiter Interim Finance, 8 jaar ervaring, >200 interim functies ingevuld.

Op zoek naar een interim opdracht?

Ook vrije vogels willen werk. High Quality heeft contactpersonen bij meer dan 250 opdrachtgevers. Profit, non profit, MKB en multinationals. Dagelijks komen er uitdagende financiële, secretariële en HR interim opdrachten bij ons binnen die vragen om een gedreven freelancer. Wanneer je profiel matcht bij de aanvraag, nemen we direct contact met je op. We bouwen aan een hechte, prettige relatie met al onze mensen. En je factuur? Die betalen we op tijd. Altijd. Sommige freelancers werken niet voor niets al meer dan 10 jaar via High Quality. Als dat niet goud is, wat dan wel?

Bekijk onze interim vacatures, schrijf je in, of neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Interim vacaturesSchrijf je inContact opnemen


Een greep uit onze opdrachtgevers

Bekijk alle opdrachtgevers

Er zijn 18 interim opdrachten beschikbaar


Interim Management Assistent

Amsterdam / hybride | 32 - 40 uur | MBO - HBO | € 65 - € 75 per uur

Voor een grote onderwijsinstelling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Interim Management Assistent ter ondersteuning van de Bestuurssecretaresse voor 32-40 uur per week ter overbrugging van een wervingstraject, voor de duur van 3 maanden met optie tot verlenging.

Interim Financieel Medewerker

Venray | 32 - 40 uur | MBO - HBO | € 60 per uur

Voor onze opdrachtgever, een toeleverancier van de Bouw- en Infrasector en gevestigd vlakbij Venray, zijn wij op zoek naar meerdere Interim Financieel Medewerkers voor 32 - 40 uur per week. Start is zo snel mogelijk en naar verwachting zal deze opdracht enkele maanden duren. 

Interim HR Medewerker

Regio Tilburg | 32 - 20 uur | HBO - MBO | € 65 - € 70 per uur

Voor een Foodproducent van luxe producten in de regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Interim HR Medewerker (20-32u) ter overbrugging van een wervingstraject. De opdracht is per 20 februari voor minimaal 3 maanden met optie tot verlenging.

Interim Management Assistent

Regio Den Haag / hybride | 40 - 36 uur | HBO | € 65 - € 70 per uur

Voor een financiële dienstverlener in Den Haag, die namens de overheid internationale financiering van risicovolle, innovatieve oplossingen naar een hoger niveau tilt, zij wij op zoek naar een Interim Management Assistent (36-40u) die 2 directieleden ondersteunt ter vervanging van ziekte. De verwachte duur van de opdracht is 3/4 maanden met optie tot verlenging.

Interim Finance Manager

Regio Enkhuizen | 32 - 36 uur | HBO - WO | € 80 - € 90 per uur

Voor een woningcorporatie in de regio Enkhuizen zijn wij op zoek naar een Interim Finance Manager (32-36u) ter overbrugging van een wervingstraject waarbij je o.a. begrotingen maakt, een nieuwbouwproject moet financieren en woningen overneemt van een andere corporatie. Duur van de opdracht is per direct voor 3-4 maanden.


Reviews

High Quality is een zeer leuke organisatie die prima begrijpt wat een interimmer wilt en hoe de markt daar tot zijn verhouding in staat. Ik ken hen al ruim 12 jaar en hun openheid en transparantie maakt het samenwerken zeer prettig. Ga zo door Sijmen, Gerard en de rest.

K. P.

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Petra Beil

Fijne organistatie om mee samen te werken. Hele fijne samenwerking met Sijmen die ook al zit je al 2 jaar bij een opdracht geregeld even belt of langs komt. En dit persoonlijk contact waardeer ik zeer dit ben ik bij andere bureaus zo niet tegen gekomen.

Els Potuijt

Fijn contact! Openheid op je kennis en kunde. HQ kijkt niet alleen wat het beste voor de opdrachtgever is  maar ook echt wat het beste is voor jou! Waar ze jou in kunnen helpen zodat JIJ bij de juist opdrachtgever terecht komt. Ik denk dat deze manier van werken de juiste is en waarom HQ al zoveel goede resultaten heeft behaald. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er nog veel mooie resultaten aan zullen komen!

Denise Fiegel
Lees meer reviews

Interim Vacatures Inschrijven