De boekhouder die je zoekt. Binnen 24 uur.

Bekijk de beschikbare finance professionals Sem Verberkt
Recruiter Interim Finance.

Boekhouder gezocht?

Een goede boekhouder voor jouw organisatie vind je via High Quality. Voor zowel kleine als grote organisaties vinden wij al bijna 25 jaar de juiste boekhouder in vele verschillende sectoren in de Randstad, Brabant, Gelderland en Utrecht. High Quality kent ze en matcht naar volle tevredenheid van alle partijen. Wij werken uitsluitend met boekhouders waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Goed opgeleid, zeer ervaren en bekend met gangbare boekhoudsoftware zoals Exact, Accountview, Afas of Navision. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. Daarnaast hanteren wij een gunstige prijsstelling. 

Interim boekhouder. Binnen 24 uur geregeld.

Het inhuren van een ervaren interim boekhouder is de ideale oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, zwangerschapsverlof of als overbrugging in de werving van je vacature. Vertel ons wie je zoekt en binnen 24 uur zorgen wij voor een match. Doorgaans is de eerste interim boekhouder die we voorstellen in de roos. We beschikken over een pool met meer dan 500 uitstekende boekhouders.

> Onze werkwijze bij detachering en interim bemiddeling 

Werving & Selectie van boekhouders. Binnen 10 dagen raak.

Je zoekt een boekhouder voor een vast contract. High Quality presenteert binnen 10 dagen de juiste kandidaat. We zijn snel en gaan voor goud: de ideale match. Onze meerwaarde zit hem in het voortraject. We inventariseren de functie uitgebreid, zodat we precies weten wie jij zoekt. Geregeld vissen we met andere bureaus in dezelfde vijver. Toch is de kandidaat die wij voorstellen vaak een aangename verrassing. 

> Onze werkwijze bij Werving en Selectie 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals