De boekhouder die je zoekt. Binnen 24 uur.

Bekijk de beschikbare finance professionals Sem Verberkt
Recruiter Interim Finance.

Boekhouder gezocht?

Een goede boekhouder op vaste of interim basis vind je via High Quality. Wij zijn al meer dan 20 jaar actief als intermediair voor ruim 500 boekhouders in vele verschillende sectoren in de Randstad, Brabant en Gelderland. High Quality kent ze en matcht naar volle tevredenheid van alle partijen. Wij werken uitsluitend met boekhouders waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Goed opgeleid en bekend met gangbare boekhoudsoftware zoals Exact, Accountview, Afas of Navision. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. Daarnaast hanteren wij een gunstige prijsstelling. 

Interim boekhouder. Binnen 24 uur geregeld.

Het inhuren van een goede interim boekhouder is de ideale oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, zwangerschapsverlof of als overbrugging in de werving van vacatures. Vertel ons wie je zoekt en binnen 24 uur zorgen wij voor een match. Doorgaans is de eerste interim boekhouder die we voorstellen in de roos.`

> Onze werkwijze bij detachering en interim bemiddeling 

Werving & Selectie van boekhouders. Binnen 10 dagen raak.

Je zoekt een boekhouder voor een vast contract. High Quality presenteert binnen 10 dagen de juiste kandidaat. We zijn snel en gaan voor goud: de ideale match. Onze meerwaarde zit hem in het voortraject. We gaan langs bij onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wie we zoeken. Geregeld vissen we met andere bureaus in dezelfde vijver. Toch is de kandidaat die wij voorstellen vaak een aangename verrassing. 

> Onze werkwijze bij Werving en Selectie 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500