De office manager die je zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Freek Russchenberg
Specialist Recruitment Oplossingen. >2.000 interviews, >300 ingevulde vacatures.

Office manager: onmisbaar voor elke organisatie

De office manager is de spin in het web, een organisatorische duizendpoot en de rechterhand van de directie. Deze functie kent vele gezichten en is cruciaal voor het soepel functioneren van een organisatie. Het vinden van een geschikte kandidaat voor een office management functie kan een flinke opgave zijn. In grote organisaties kan de office manager een leidinggevende positie bekleden of meer facilitair georiënteerd zijn, terwijl in kleinere organisaties de office manager vaak ook de rol van Financieel en HR Manager op zich neemt. Het DNA van een office manager kenmerkt zich door veelzijdigheid, verantwoordelijkheid, regelen, organiseren en coördineren. High Quality heeft in 25 jaar tijd honderden office management vacatures behandeld, kent de uitdagingen van de functie en beschikt over een netwerk voor een snelle, kwalitatieve oplossing.

Interim office manager nodig?

Soms is er direct behoefte aan een interim office manager. Of het nu gaat om het uitvallen van de huidige office manager of het snel groeiende tempo van de organisatie dat vraagt om een ordelijke administratieve basis, je wilt erop kunnen vertrouwen dat een interim office manager meteen up-and-running is. High Quality begrijpt jouw vraag en handelt snel. Nadat je jouw behoeften kort hebt toegelicht, gaan wij direct aan de slag. Binnen 24 uur zorgen wij voor een perfecte match. Dit is de kwaliteit van High Quality.

> Onze werkwijze bij detachering en interim bemiddeling

Werving en selectie van Office Managers

Op zoek naar een structurele oplossing voor jouw organisatie? Een office manager die de administratieve basis op orde kan krijgen, de spil van de organisatie en de voelsprieten voor de directie kan zijn? In een krappe arbeidsmarkt kan de zoektocht naar de juiste office manager een langdurig en tijdrovend proces zijn. Dit traject nemen wij graag uit handen. Met onze expertise in het vakgebied en onze kennis van de kandidaatmarkt zorgen wij binnen 10 dagen voor resultaat.

> Onze werkwijze bij Werving en Selectie

Neemt contact op voor Recruitment en Interim oplossingen

Heb je snel een office manager nodig of ben je op zoek naar een interim oplossing? Onze werving en selectie aanpak zorgt ervoor dat je snel de juiste persoon vindt. Neem contact met ons op en ervaar hoe wij je kunnen helpen bij het vinden van de ideale office manager voor jouw organisatie.

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

Neem contact op

Neem contact op

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals