De secretariële professional die je zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Gerard Zwart
Oprichter / Algemeen directeur, 23 jaar ervaring in recruitment.

Recruitment specialist in secretarieel personeel

High Quality is in de afgelopen 25 jaar recruitment specialist geworden in de werving van secretarieel personeel op MBO en HBO niveau. Office managers, secretaresses, management assistentes, directiesecretaresses, bestuurssecretaresses in sectoren als MKB, zorg, onderwijs, gemeente, overheid, non-profit, zakelijke dienstverlening. Wij zijn er bekend mee. Niet alleen beschikken wij over vakinhoudelijke kennis, ook de markt kennen wij als geen ander. In de afgelopen 25 jaar hebben wij in honderden secretariële functies bemiddeld voor meer dan 250 organisaties. Misschien wel meer.

Interim secretarieel personeel. Binnen 24 uur geregeld.

Een ervaren interim secretariele specialist is de ideale oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, het opvullen van een zwangerschapsvervanging of het tijdelijk invullen van een vacature. Wij werken uitsluitend met secretariële professionals waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Zeer ervaren professionals die door hun ruime interim ervaring in de eerste week al van toegevoegde waarde zijn. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. We zijn goed in wat we doen. Doorgaans is de eerste interimmer die we voorstellen in de roos.

> Onze werkwijze bij detachering en interim bemiddeling 

Werving en Selectie van secretarieel personeel. Binnen 10 dagen raak.

Je zoekt een secretarieel professional voor een vast contract. High Quality presenteert binnen 10 dagen de juiste kandidaat. We zijn snel en gaan voor goud: de ideale match. Onze meerwaarde zit hem in het voortraject. We gaan langs bij onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wie we zoeken. Geregeld vissen we met andere bureaus in dezelfde vijver. Toch is de kandidaat die wij voorstellen vaak een aangename verrassing. 

> Onze werkwijze bij Werving en Selectie 

Onze garantie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

High Quality investeert in echte secretariële talenten en hechte relaties. Altijd en onvoorwaardelijk een gouden resultaat. Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. 

Er zijn 4 secretariële professionals beschikbaar


#CHIGW12125

HBO | 20 uur uur
Regio Amsterdam

directiesecretaresse, hoofd secretariaat, personal assistant

#CHILV16396

MBO | 32 uur uur
Regio Almere

directiesecretaresse, office manager, personal assistant

#CHIBF31275

HBO | 40 uur uur
Regio Amsterdam

receptioniste telefoniste, Frontoffice medewerker, office manager

#CHISW19066

HBO | 32 uur uur
Regio Den Bosch

office manager, personal assistant, secretaresse Raad van Bestuur

Er zijn 10 secretariële vacatures


Bestuurssecretaresse

Hilversum | 32 - 36 uur | HBO | € 4000 - € 5000

Ben je een ondersteuner in hart en nieren en werk je graag in een klein team? Voor Stichting Waarborgfonds Sociale Woningbouw in Hilversum zijn we op zoek naar Bestuurssecretaresse voor 32-36 uur per week. De 36-urige werkweek kan ook in 4 dagen gemaakt worden.

Management Assistent

Amersfoort | 24 - 32 uur | MBO | € 2500 - € 3700

Heb jij regelen, plannen en organiseren goed in de vingers? Bied je daarnaast graag administratieve, secretariële en organisatorische ondersteuning binnen een moderne branchevereniging voor participatie, begeleiding en veilige opvang? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor Vereniging Valente in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Management Assistent voor 24 - 32 uur per week. 

Secretaresse

Amersfoort | 28 - 36 uur | MBO - HBO | € 3500

Voor de Nederlandse ggz in Amersfoort zijn wij op zoek naar een Secretaresse voor 28- 32 uur per week, 36 uur is bespreekbaar. Wil jij werken in een maatschappelijk betrokken organisatie en zorg jij ervoor dat de dagelijkse secretariële en administratieve ondersteuning op rolletjes verloopt? Dan is deze functie wellicht iets voor jou!

Neem contact op

Neem contact op

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals