De secretariële professional die je zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Gerard Zwart
Oprichter / Algemeen directeur, 23 jaar ervaring in recruitment.

Specialist in secretarieel personeel

High Quality is in de afgelopen 25 jaar specialist geworden in de werving van secretarieel personeel op MBO en HBO niveau. Office managers, secretaresses, management assistentes, directiesecretaresses, bestuurssecretaresses in sectoren als MKB, zorg, onderwijs, gemeente, overheid, non-profit, zakelijke dienstverlening. Wij zijn er bekend mee. Niet alleen beschikken wij over vakinhoudelijke kennis, ook de markt kennen wij als geen ander. In de afgelopen 25 jaar hebben wij in honderden secretariële functies bemiddeld voor meer dan 250 organisaties. Misschien wel meer.

Interim secretarieel personeel. Binnen 24 uur geregeld.

Een ervaren interim secretariele specialist is de ideale oplossing voor extra ondersteuning tijdens vakantieperiodes, het opvullen van een zwangerschapsvervanging of het tijdelijk invullen van een vacature. Wij werken uitsluitend met secretariële professionals waar wij uitgebreide ervaring mee hebben. Zeer ervaren professionals die door hun ruime interim ervaring in de eerste week al van toegevoegde waarde zijn. Kwaliteit en zekerheid zijn daarmee gegarandeerd. We zijn goed in wat we doen. Doorgaans is de eerste interimmer die we voorstellen in de roos.

> Onze werkwijze bij detachering en interim bemiddeling 

Werving & Selectie van secretarieel personeel. Binnen 10 dagen raak.

Je zoekt een secretarieel professional voor een vast contract. High Quality presenteert binnen 10 dagen de juiste kandidaat. We zijn snel en gaan voor goud: de ideale match. Onze meerwaarde zit hem in het voortraject. We gaan langs bij onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wie we zoeken. Geregeld vissen we met andere bureaus in dezelfde vijver. Toch is de kandidaat die wij voorstellen vaak een aangename verrassing. 

> Onze werkwijze bij Werving en Selectie 

Onze garantie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

High Quality investeert in echte secretariële talenten en hechte relaties. Altijd en onvoorwaardelijk een gouden resultaat. Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. 

Er zijn 4 secretariële professionals beschikbaar


#CHIMB29339

HBO | 40 uur uur
Regio Rotterdam

office manager

#CHIBM24046

HBO | 32 uur uur
Regio Alkmaar

office manager, senior secretaresse

#CHIBM30462

MBO | 40 uur uur
Regio Amsterdam

directiesecretaresse

#CHISW26951

MBO | 36 uur, 40 uur uur
Regio Rotterdam

projectsecretaresse, secretaresse

Er zijn 21 secretariële vacatures


Bestuurssecretaresse

Amersfoort | 28 - 36 uur | HBO

Voor de Nederlandse ggz in Amersfoort zijn wij op zoek naar een gepassioneerde en ervaren Bestuurssecretaresse die graag werk binnen een organisatie met maatschappelijk belang. Wij zijn op zoek naar een Bestuurssecretaresse met ervaring binnen in een bestuurlijke omgeving voor 28 - 36 uur per week.

Interim Management Assistente

Amstelveen | 24 - 32 uur | HBO

Voor onze relatie in Amstelveen zijn we op zoek naar een Interim Management Assistent voor 24-32 uur per week. De opdracht zal tot einde schooljaar duren. 

Managementondersteuner

Utrecht | 32 - 36 uur | MBO | € 2600 - € 3200

Voor een grote organisatie in Utrecht die toeziet op de gezondheid van burgers zijn wij op zoek naar een Managementondersteuners  voor 32-36 uur per week. Krijg jij energie van persoonlijke aandacht, plannen en organiseren? Als Managementondersteuner draag jij zorg voor je collega's, werken voor deze organisatie is uitdagend en betekenisvol!

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals