Reviews

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

- Martijn Fakkeldij

Zeer goede ervaring met High Quality. Reageren snel en kundig. Als opdrachtgever had ik binnen één week passende CV’s en was de (tijdelijke) vacature snel vervuld. Contact via accountmanager Rik de Krijger is prettig.

- Paul Silva

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

- Petra Beil

Lees meer reviews

High Quality Kennissessies

High Quality organiseert regelmatig kennis events op het gebied van Finance & HR. Op deze pagina houden wij je op de hoogte van events die geweest zijn, en die nog gaan komen. Wil je automatisch op de hoogte worden gebracht van nieuwe kennissessies? Laat dan hier je gegevens achter, we sturen je dan automatisch een berichtje.

23 maart 2023 - Talent werven in een krappe arbeidsmarkt

Gastspreker Gusta Timmermans - Strategisch Recruitment Expert | 16.00 uur - 17.30 uur | Online

Het vinden van talent wat bij je past blijft een enorme uitdaging. Uit een recente rondvraag binnen ons netwerk blijkt dit een van de meest actuele onderwerpen voor organisaties in 2023 te zijn. In deze online kennissessie voorzien wij je van praktische handvatten om jouw organisatie verder op weg te helpen in deze uitdaging.

Onderwerpen als arbeidsmarkt communicatie, employer branding, referral, werken-bij-site, vacatureteksten, inzet van tooling en vraagstelling tijdens interviews komen voorbij. Ook behandelen we een aantal strategische recruitment onderwerpen.

Meld je aan  

9 februari 2022 - (Hybride) samenwerken met alle generaties.

Gastspreker Floor van Wingerden - Partner bij Perpetuum | 16.00 uur - 18.00 uur | Online

Organisaties vergrijzen én tegelijk is er een instroom van een nieuwe generatie van jonge medewerkers. Dat kan leiden tot onbegrip, in stand houden van gedateerd gedrag en daarmee verlies van werkenergie. Gebruik juist deze veranderende tijd om werkvormen te vinden die de generaties in je organisatie met elkaar verbindt om zo tot duurzame resultaten te komen, voor medewerker en organisatie.

We gaan met elkaar in gesprek over hoe het nou echt werkt tussen de verschillende generaties op de werkvloer. En waarom is het juist nú, waarin we meer hybride gaan werken, van groot belang is om hier aandacht aan te besteden. Vooral aan de kwaliteit van samenwerking en de wijze van leiding geven. Die gaat veranderen, door meer op afstand te werken zal er ook op afstand moeten worden leiding gegeven. Leer meer over de achtergrond van generaties in organisaties, ga in gesprek met collega HR managers en neem bruikbare adviezen mee naar je eigen praktijk!

Meld je aan  

 
29 september 2021 - Hoe haal ik het maximale uit de eerste jaren van mijn carrière?

Gastspreker Harald Seidel - CFO DAF Trucks NV | 16.00 uur - 18.00 uur | Online

In een serie van open gesprekken brengen wij jou in gesprek met ervaren CFO’s. Seasoned finance professionals die in gesprek met jou hun kennis, ervaring en visie delen. Wat zijn de lessen die zij hebben geleerd? En wat zou jij hen willen vragen, een CFO met een glansrijke carrière, een pad wat voor jou nu nog onbekend en niet bewandeld is.

29 september hebben wij de volgende sessie, met als thema "Hoe word je als jonge controller de beste sparring partner voor de business en je organisatie?" Bij DAF Trucks zijn financial control en business control gecombineerd in één functie. Je moet daarom als financial communicatief heel sterk zijn, je hebt veel verantwoordelijkheid en bent het geweten van een team. En dat voel je. Hoe je daar als jonge financial het beste mee om kunt gaan, daar kan Harald ons alles over vertellen.   

Let op: Bijwonen van dit event is kosteloos, maar wel exclusief voor de young finance professional.

24 juni 2021 - Hoe haal ik het maximale uit de eerste jaren van mijn carrière?

Gastspreker Hans van Leeuwen - CFO ProRail | 16.00 uur - 18.00 uur | Online

In een serie van open gesprekken brengen wij jou in gesprek met ervaren CFO’s. Seasoned finance professionals die in gesprek met jou hun kennis, ervaring en visie delen. Wat zijn de lessen die zij hebben geleerd? En wat zou jij hen willen vragen, een CFO met een glansrijke carrière, een pad wat voor jou nu nog onbekend en niet bewandeld is.

Op 24 juni gaan wij in gesprek met Hans van Leeuwen, CFO bij onder andere ProRail, Volkerwessels, T-Mobile en Kelly Services, maar ooit net als iedereen, gestart bij het begin. Hans heeft een rijke carrière, waarin hij ook op persoonlijk vlak bijzonder veel geleerd heeft. Kennis en ervaring die hij graag met jou deelt.  

16 juni 2021 - High performing teams; een nieuw perspectief voor de HR professional.

Gastspreker Wendy Aendekerk - HR Director Ordina | 16.00 uur - 18.00 uur | Online

Woensdag 16 juni organiseren wij een nieuwe online HR kennis sessie, met als gastspreker Wendy Aendekerk. Wendy Aendekerk beschikt over een rijke ervaring als HR Director, opgedaan bij o.a. Ordina, Eriks, Huisman en Unit4 en merkt in de praktijk dat medewerkers een steilere leercurve en meer commitment hebben, wanneer ze in teams en projecten werken. Met als resultaat: high performing teams. Wendy’s boute stelling is dan ook: de klassieke invulling van de HR functionaris is bij mij verleden tijd. Op naar nieuw perspectief voor de HR business partner.

24 maart 2021 - Vergader jezelf gelukkig!

Gastsprekers auteurs Rik Nijkamp en Bart Groenewoud | 16.00 uur - 18.00 uur | Online

Op 24 maart nodigen wij jou en andere Senior Management Support professionals uit om samen met de auteurs van het boek 'Vergader jezelf gelukkig!' in een interactieve sessie de dialoog aan te gaan over vergaderen en vooral over hoe jij en collegae daar meer plezier uit kunnen halen. 

Maandagochtend 9 uur; de wekelijkse meeting is van start. Veel camera's nog op zwart en een aantal collega's die overduidelijk alvast wat mails aan het beantwoorden zijn. Herkenbaar? We vergaderen vaak. En vergaderen is bij uitstek een activiteit waar men energie en inspiratie van zou moeten krijgen. Toch is 39% van de mensen die regelmatig aanwezig zijn bij vergaderingen wel eens in slaap gesukkeld! 

Rik Nijkamp (Organisatieadviseur en mede auteur) verwondert zich voortdurend over de onderlinge dynamiek in deze vormen van samenwerken. Hij is van mening dat we zelf de touwtjes in handen hebben om vergaderen energiek, efficiënt en relevant te maken. Samen met o.a. Bart Groenewoud schreef hij het boek "Vergader jezelf gelukkig!", met als doel vergaderen weer leuk te maken en lezers te leren om zichzelf gelukkig te vergaderen. Deze kennis en hun ervaringen delen wij graag met jou. 

17 februari 2021 - Persoonlijk Leiderschap

Gastspreker Barbara van der Kolff - CHRO Jaarbeurs | 16.00 uur - 18.00 uur | Online

Helaas kon het eerdere event van 29 september vanwege Covid-19 niet doorgaan. Dit keer doen we het online. We vinden het namelijk belangrijk om in deze bijzondere tijden mensen te blijven verbinden en inspireren.

Herstructureren, transformeren, digitaliseren, reorganiseren. Veel vormen van verandering stonden al hoog op de agenda van veel organisaties. Door de crisis zijn veel organisaties midscheeps geraakt en staat verandering misschien wel nóg hoger op de agenda.

Barbara van der Kolff heeft een duidelijke visie op het idee dat persoonlijk leiderschap het fundament van goed leiderschap én leiderschap in tijden van verandering is. Want hoe kan je anderen leiden, als je niet weet hoe je jezelf moet leiden? Wellicht is nu een goed moment om een persoonlijk leiderschap programma te introduceren. Graag nodigen wij jou en andere, strategisch georiënteerde HR professionals uit om samen met Barbara in een interactieve sessie de dialoog aan te gaan over persoonlijk leiderschap (vormgeving van programma's en implementatie hiervan), "ikigai" en zelfmanagement. 

 

12 november 2019 - Performance management

Gastspreker Cindy Meervis - Head of People Avantium - CHRO Royal Haskoning |  12/11/2019  |  Wicked Grounds Amsterdam

Op 12 november jl hostten wij een kennissessie met als thema 'performance management is dead, long live performance management'. In een interactieve sessie ging Cindy Meervis met ons in gesprek over het hoe en waarom van performance management. Cindy heeft als Head of People, CHRO en HR Director voor organisaties als Avantium, Royal Haskoning en AkzoNobel mogen werken, waar performance management altijd een actueel onderwerp is geweest. Cindy stelde ons een aantal prikkelende vragen, leidend tot een stukje inspiratie. Bekijk hieronder de aftermovie of lees meer in de HR-Whitepaper: Performance Management is Dead, long live Performance Management.

 

16 mei 2019 - Personeel vinden en binden

Gastspreker Wendy Broekhoff - Group HR Director Ordina  |  16/05/2019  |  Tropenmuseum Amsterdam

De arbeidsmarkt in 2019 brengt een uitdaging die wellicht niet eerder zo groot is geweest. Volgens het CBS bereikte het aantal openstaande vacatures in 2018 een nieuw hoogtepunt en brak daarmee alle eerdere records. Het aantal werklozen blijft dalen, hierdoor is de spanning op de arbeidsmarkt verder opgelopen. 2019 blijkt niet anders te zijn. Onder een recente rondvraag onder HR professionals komt dan ook de centrale uitdaging naar voren: hoe vinden wij in deze uitdagende arbeidsmarkt nog nieuw talent, en nog belangrijker, hoe weten wij ons menselijk kapitaal te behouden. 
 
Op donderdagmiddag 16 mei organiseerden we een exclusief seminar in het Tropenmuseum in Amsterdam, speciaal voor de HR professional die met deze uitdaging te maken heeft. Gastspreker Wendy Broekhoff, Group Director HR van Ordina, deelde haar inspirerende ervaring met ons. Bekijk hieronder de aftermovie of lees meer in de HR-Whitepaper: Van werkgevers- naar werknemersmarkt: Hoe ga je daarmee om?

 
Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals