Reviews

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

- Martijn Fakkeldij

Zeer goede ervaring met High Quality. Reageren snel en kundig. Als opdrachtgever had ik binnen één week passende CV’s en was de (tijdelijke) vacature snel vervuld. Contact via accountmanager Rik de Krijger is prettig.

- Paul Silva

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

- Petra Beil

Lees meer reviews

High Quality Events

High Quality organiseert diverse kennis events op het gebied van Finance & HR. Op deze pagina houden wij je op de hoogte van events die geweest zijn, en die nog gaan komen. 

24 maart 2021 - Vergader jezelf gelukkig!

Gastsprekers auteurs Rik Nijkamp en Bart Groenewoud | 16.00 uur - 18.00 uur | Online

Op 24 maart nodigen wij jou en andere Senior Management Support professionals uit om samen met de auteurs van het boek 'Vergader jezelf gelukkig!' in een interactieve sessie de dialoog aan te gaan over vergaderen en vooral over hoe jij en collegae daar meer plezier uit kunnen halen. 

Maandagochtend 9 uur; de wekelijkse meeting is van start. Veel camera's nog op zwart en een aantal collega's die overduidelijk alvast wat mails aan het beantwoorden zijn. Herkenbaar? We vergaderen vaak. En vergaderen is bij uitstek een activiteit waar men energie en inspiratie van zou moeten krijgen. Toch is 39% van de mensen die regelmatig aanwezig zijn bij vergaderingen wel eens in slaap gesukkeld! 

Rik Nijkamp (Organisatieadviseur en mede auteur) verwondert zich voortdurend over de onderlinge dynamiek in deze vormen van samenwerken. Hij is van mening dat we zelf de touwtjes in handen hebben om vergaderen energiek, efficiënt en relevant te maken. Samen met o.a. Bart Groenewoud schreef hij het boek "Vergader jezelf gelukkig!", met als doel vergaderen weer leuk te maken en lezers te leren om zichzelf gelukkig te vergaderen. Deze kennis en hun ervaringen delen wij graag met jou. Ben jij er bij?

Meld je aan
 

17 februari 2021 - Persoonlijk Leiderschap

Gastspreker Barbara van der Kolff - CHRO Jaarbeurs | 16.00 uur - 18.00 uur | Online

Helaas kon het eerdere event van 29 september vanwege Covid-19 niet doorgaan. Dit keer doen we het online. We vinden het namelijk belangrijk om in deze bijzondere tijden mensen te blijven verbinden en inspireren.

Herstructureren, transformeren, digitaliseren, reorganiseren. Veel vormen van verandering stonden al hoog op de agenda van veel organisaties. Door de crisis zijn veel organisaties midscheeps geraakt en staat verandering misschien wel nóg hoger op de agenda.

Barbara van der Kolff heeft een duidelijke visie op het idee dat persoonlijk leiderschap het fundament van goed leiderschap én leiderschap in tijden van verandering is. Want hoe kan je anderen leiden, als je niet weet hoe je jezelf moet leiden? Wellicht is nu een goed moment om een persoonlijk leiderschap programma te introduceren. Graag nodigen wij jou en andere, strategisch georiënteerde HR professionals uit om samen met Barbara in een interactieve sessie de dialoog aan te gaan over persoonlijk leiderschap (vormgeving van programma's en implementatie hiervan), "ikigai" en zelfmanagement. 

 

12 november 2019 - Performance management

Gastspreker Cindy Meervis - Head of People Avantium - CHRO Royal Haskoning |  12/11/2019  |  Wicked Grounds Amsterdam

Op 12 november jl hostten wij een kennissessie met als thema 'performance management is dead, long live performance management'. In een interactieve sessie ging Cindy Meervis met ons in gesprek over het hoe en waarom van performance management. Cindy heeft als Head of People, CHRO en HR Director voor organisaties als Avantium, Royal Haskoning en AkzoNobel mogen werken, waar performance management altijd een actueel onderwerp is geweest. Cindy stelde ons een aantal prikkelende vragen, leidend tot een stukje inspiratie. Bekijk hieronder de aftermovie of lees meer in de HR-Whitepaper: Performance Management is Dead, long live Performance Management.

 

16 mei 2019 - Personeel vinden en binden

Gastspreker Wendy Broekhoff - Group HR Director Ordina  |  16/05/2019  |  Tropenmuseum Amsterdam

De arbeidsmarkt in 2019 brengt een uitdaging die wellicht niet eerder zo groot is geweest. Volgens het CBS bereikte het aantal openstaande vacatures in 2018 een nieuw hoogtepunt en brak daarmee alle eerdere records. Het aantal werklozen blijft dalen, hierdoor is de spanning op de arbeidsmarkt verder opgelopen. 2019 blijkt niet anders te zijn. Onder een recente rondvraag onder HR professionals komt dan ook de centrale uitdaging naar voren: hoe vinden wij in deze uitdagende arbeidsmarkt nog nieuw talent, en nog belangrijker, hoe weten wij ons menselijk kapitaal te behouden. 
 
Op donderdagmiddag 16 mei organiseerden we een exclusief seminar in het Tropenmuseum in Amsterdam, speciaal voor de HR professional die met deze uitdaging te maken heeft. Gastspreker Wendy Broekhoff, Group Director HR van Ordina, deelde haar inspirerende ervaring met ons. Bekijk hieronder de aftermovie of lees meer in de HR-Whitepaper: Van werkgevers- naar werknemersmarkt: Hoe ga je daarmee om?

 
Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 568 9333