De payroll professional die je zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Freek Russchenberg
Specialist Interim Oplossingen. >2.000 interviews, >300 ingevulde interim vacatures.

Jouw salarisadministratie direct draaiende houden.

High Quality is met 25 jaar ervaring één van de marktleiders in de bemiddeling van interim salarisadministrateurs. Wij begrijpen dat je salarisadministratie altijd door moet draaien. En specifiek is. Het gemis van een salarisadministrateur is een groot probleem, een snelle en kwalitatieve oplossing daarmee des te belangrijker. Met ons omvangrijke netwerk van interim payroll specialisten bieden wij je altijd een oplossing op maat. Binnen 24 uur.

Hoe het werkt.

We starten met het in kaart brengen van jouw vraagstuk. Dat kan dezelfde dag nog. We vinden het belangrijk dat jij de juiste salarisadministrateur beschikbaar krijgt. Elk van onze ervaren salaris professionals hebben hun eigen specialisme en competenties. Binnen 24 uur na ons gesprek stellen wij diverse interim salarisadministrateurs aan je voor die jouw klus kunnen doen.         

Opdrachtgevers in salarisadministrateurs

Dé interim salarisadministrateur voor jouw organisatie. In 24 uur.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van honderden zelfstandige payroll professionals waar wij intensief mee samen werken. Wij kennen hun talenten en expertises en houden ieders beschikbaarheid nauwlettend in de gaten. Branche ervaring, CAO kennis, en software ervaring zoals AFAS, ADP, VISMA/ Raet, NMBRS, Unit4 of SAP onderscheid iedere payroll specialist.

Specifieke kennis over de Werkkostenregeling (WKR), 30% regeling (expats), optimalisatie inrichting salarissoftware of migraties van salarissoftware is daarmee op maat te selecteren.

No-Cure-No-Pay

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies. Bij een geslaagde interim bemiddeling hanteren wij een marge van 17 euro per uur. Weten wij je niet te helpen, dan brengen wij geen kosten in rekening.

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals