Altijd een half jaar garantie op iedere match.

Lees meer over onze 5 garanties Mitzey Rach
People Manager,17 jaar ervaring

Werving en
Selectie; raak in
10 werkdagen

Lees meer over onze 5 garanties Guido Weltevreden
Managing Director, >250 functies ingevuld.

De interim
kandidaat die je
zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Gerard Zwart
Oprichter / Algemeen directeur, 24 jaar ervaring in recruitment.

Onze 5 garanties:

Het vinden van nieuw personeel is niet makkelijk. Zeker in de huidige markt. Wij kunnen daarbij helpen. Al 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in detachering & interim bemiddeling en werving & selectie van Finance, Secretarieel, en HR professionals op MBO, HBO en WO niveau. Niet alleen beschikken wij over de gewenste vakinhoudelijke kennis, ook de markt en de professionals kennen wij als geen ander. Hierdoor kunnen we maar liefst 51% van de vacatures invullen met onze kandidaten. High Quality matcht naar de volle tevredenheid van alle partijen. Niet voor niets worden geinterviewde kandidaten in 90,4% van de gevallen aangenomen. Dit doen wij voor meer dan 250 opdrachtgevers. Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk.

#1: De interim kandidaat die je zoekt. In 24 uur.

Je hebt iemand nodig. Liefst zo snel mogelijk. Terwijl je ons brieft, denkt uw vaste Accountmanager al na over een geschikte kandidaat en starten we direct de zoektocht in onze database met meer dan 1.300 interim professionals. Vertel ons wie je zoekt en binnen 24 uur zorgen wij voor een match. We zijn goed in wat we doen. Doorgaans is de eerste interimmer die we voorstellen in de roos.

> Onze werkwijze bij Interim bemiddeling.

#2: Werving & Selectie? Raak in 10 werkdagen.

Je zoekt een professional voor een vast contract. Geen vacature is echter hetzelfde. Daarom komt onze Accountmanager samen met onze recruiter langs en inventariseert je wensen voor een kandidaat: vakinhoudelijk en persoonlijk. Binnen 10 werkdagen zorgen onze ervaren recruiters voor de perfecte match. 

> Onze werkwijze bij Werving & Selectie.

#3: Altijd een half jaar garantie op iedere match.

Een kandidaat stopt onverhoopt binnen 6 maanden. Het komt zelden voor, maar het kan. In dat geval werven wij kosteloos opnieuw. In het uiterste geval stellen wij binnen 24 uur twee alternatieve interim professionals voor tegen hetzelfde uurtarief. De werkoverdracht van 5 werkdagen is daarbij voor onze rekening.

#4: No perfect match? Geen rekening.

Wij vullen maar liefst 51% van de binnengekomen vacatures in met onze kandidaten. Aangezien wij weten dat we kunnen slagen, durven we het aan om alleen dan betaald te krijgen. Altijd en onvoorwaardelijk helderheid. 

#5: Wij zijn pas tevreden als jij het bent.

High Quality investeert in echte talenten en hechte relaties. Altijd en onvoorwaardelijk een gouden resultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!

Contact opnemenInterim bemiddelingWerving & selectie


Een greep uit onze opdrachtgevers

Bekijk alle opdrachtgevers

Reviews

Op miraculeuze wijze weet HQ toch altijd weer de juiste kandidaat te vinden voor de vaste of tijdelijke functie. Al ruim 12 jaar maak ik gebruik van hun diensten. Ook als er een keer geen goede match is, lost Gerard en zijn team dit prima op. Zonder bezwaar of moeite. Ik waardeer de echtheid van dit bedrijf en de scherpte in de vraagstelling omtrent de functie en gewenste kandidaat. Met name dit laatste zorgt voor een betere en langdurige match. Aanrader dus!

Pim van Berkel

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

Martijn Fakkeldij

Als Financieel Directeur maak ik de definitieve keuze voor een kandidaat. De afdeling HR doet het voortraject. Warner Bros werkt met meerdere detacheringsbureaus samen. Maar, eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat High Quality de afgelopen jaren behoorlijk exclusief was. Primair vanwege de kwaliteit van de mensen. Dat is uiteraard doorslaggevend. Het feit dat we regelmatig dezelfde kandidaten van High Quality terugvragen, zegt genoeg. Ook reageren ze snel. Binnen een paar dagen is een plaatsing rond. En dat is fijn, want we hebben altijd NU iemand nodig. In die jaren (sinds 2004) zijn Warner Bros en High Quality partners geworden. We weten precies wat we aan elkaar hebben.

Ron Duyn - Financieel Directeur Warner Bros
Lees meer reviews

Contact opnemen Interim bemiddelingWerving & selectie

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals