De Interim Recruiter die je zoekt. In 24 uur.

Freek Russenberg
Specialist Interim Recruitment Oplossingen. >2.000 interviews, >300 ingevulde interim vacatures.

Het succes van jouw organisatie wordt bepaald door je medewerkers. Maar hoe trek je talentvolle mensen aan? Daarvoor heb je goede recruiters nodig. Zeker in deze arbeidsmarkt. High Quality heeft in 25 jaar tijd een groot netwerk van recruiters opgebouwd.

Jouw recruitment probleem zo snel mogelijk oplossen.

Dat is waar interim recruitment om draait. Wat je uitdaging ook is, onze Interim Recruitment Specialisten helpen jou om snel orde op zaken te stellen. Of het nu gaat om tijdelijke ondersteuning, het verbeteren of inrichten van het recruitment proces of specifieke projecten. Wij kunnen je helpen. Wij doen dit samen met jou en leveren maatwerk. Snel en goed.

Je wil erop kunnen vertrouwen dat de interim recruiter die je in huis haalt kan leveren. Bij interim recruitment is het van belang dat een recruiter binnen afzienbare tijd effectief is. Niet iedere recruiter kan dit. Met bijna 25 jaar recruitment ervaring weten wij wie dit kan. Onze interim recruiters zijn snel up and running, hebben jarenlange ervaring en zijn echte vakspecialisten.

Onze interim recruiters weten hoe ze maatwerk moeten leveren en jouw vraagstuk op te lossen. De opdrachten die onze recruiters kunnen doen zijn uiteenlopend, zoals het opstellen van functieprofielen, schrijven van SEO proof vacatureteksten, Talent Pooling, Employer Branding, inrichten van het recruitmentproces, sourcing en het begeleiden van sollicitatietrajecten en het inrichten van een ATS-systeem.

Hoe het werkt.

We starten met het in kaart brengen van jouw vraagstuk. Dat kan dezelfde dag nog. We vinden het belangrijk dat jij de juiste recruiter krijgt. Elk van onze ervaren recruiters hebben hun eigen specialisme en competenties. Binnen 24 uur na ons gesprek stellen wij diverse interim recruiters aan je voor die jouw klus kunnen doen.

Dé interim recruiter voor jouw organisatie. In 24 uur.

Wij hebben een uitgebreid netwerk van honderden zelfstandigen waar wij intensief mee samen werken. Wij kennen hun talenten en expertises en houden ieders beschikbaarheid nauwlettend in de gaten. Met specifieke sector ervaring in MKB, Zorg, Onderwijs, Non-Profit, Techniek, ICT, Pharma, is er altijd iemand in ons netwerk die aansluit op jouw organisatie en vraagstuk.

No-Cure-No-Pay

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies. Bij een geslaagde interim bemiddeling hanteren wij een marge van 17 euro per uur. Weten wij je niet te helpen, dan brengen wij geen kosten in rekening.

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals