De Casemanager die je zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Guido Weltevreden
Managing Director, >250 functies ingevuld

Ziekteverzuim op orde; verzuimbeheersing en schadelastreductie

De juiste begeleiding van zieke medewerkers is voor elke organisatie een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Zeker in deze arbeidsmarkt waar duurzame inzetbaarheid, werkgeluk en retentie belangrijke onderwerpen in het kader van personeelsbezetting zijn. Daarnaast kan een inadequate behandeling van verzuimcasussen een grote kostenpost vormen voor een organisatie. High Quality heeft in 25 jaar tijd een groot netwerk van ervaren professionals binnen HR en Verzuim opgebouwd die kunnen ondersteunen in tijden van drukte en ondercapaciteit.

Een ervaren casemanager verzuim 

Onze ervaren Verzuimregisseurs kunnen jou helpen om orde op zaken te stellen en de juiste begeleiding en aandacht te geven aan jouw uitgevallen medewerkers. Wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste vaste of interim professional. Snel en goed. 

Je wilt erop vertrouwen dat een Casemanager Verzuim alle stappen van de Wet Verbetering Poortwachter doorloopt met aandacht voor alle betrokken stakeholders en op een proactieve manier meedenkt over preventie en duurzame inzetbaarheid. Met 25 jaar ervaring weten wij wie dit kan. Onze Casemanagers hebben jarenlange ervaring binnen een grote verscheidenheid aan branches.  

Onze Casemanagers zijn in het bezit van een Post Bachelor CROV of RCCM of hebben uitgebreide ervaring in HR en zijn bekend met zowel individuele casuïstiek als beleidsmatige vraagstukken. 

Opdrachtgevers geholpen met verzuim vraagstukken

Interim & vaste werving Casemanager verzuim  

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies. Bij een geslaagde interim bemiddeling hanteren wij een marge van 17 euro per uur, voor vaste werving een bemiddelingstarief van 23% op basis van een fulltime bruto jaarsalaris. Weten wij je niet te helpen, dan brengen wij geen kosten in rekening. 

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

Neem contact op

Neem contact op

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals