De interim kandidaat die je zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Freek Russchenberg
Senior Accountmanager, >2.000 interviews, >300 geholpen organisaties.

Interim bemiddeling & detachering

High Quality bemiddelt al 20 jaar de beste financiële, secretariële en HR interim-professionals voor meer dan 250 opdrachtgevers. Zowel op mbo- en hbo- als wo-niveau. Wij vullen 80% van de vacatures in naar volle tevredenheid van alle partijen. Wij beschikken over een pool met ruim 1.300 ervaren professionals. Hierdoor kunnen we direct een geschikte kandidaat voorstellen. Binnen 24 uur beschik je over de juiste interim professional. Dat garanderen wij! Lees hieronder meer over onze werkwijze, bekijk zelf de beschikbare professionals of neem vandaag nog contact op voor een kosteloos en vrijblijvend advies.


Binnen 24 uur de juiste interim professional

Een inventarisatiegesprek is de eerste stap naar het vinden van een geschikte kandidaat. Tijdens dit gesprek (telefonisch of op locatie) inventariseren we alle gewenste competenties. Vervolgens stellen we samen een wervingstekst op.

>1.300 financiële, secretariële en HR-professionals om uit te kiezen

Hierna gaan we op zoek binnen onze pool van ruim 1.300 interim professionals. Dit zijn allemaal mensen met wie wij eerder hebben gewerkt. Iedere professional wordt door ons gescreend. Dit gebeurt aan de hand van een persoonlijk gesprek. We controleren diploma’s, identiteit, KvK-uittreksel, VOG en referenties van eerdere opdrachtgevers. Hoewel ons eigen bestand met professionals groot is, zoeken wij ook via externe (online) kanalen naar geschikte kandidaten. Het kan tenslotte zomaar zijn dat dé kandidaat voor jou daartussen zit.

56,6% van onze kandidaten wordt uitgenodigd voor een gesprek

High Quality doet de voorselectie. Daarna stellen we de geschikte professionals aan je voor. Je ontvangt een uitgebreid CV, waarbij we persoonlijkheid, opleidings- en arbeidsachtergrond van de kandidaat toelichten. Gemiddeld stellen we drie kandidaten voor aan een opdrachtgever. Hiervan wordt 56,6% uitgenodigd voor een gesprek. Bijna altijd valt de keuze op een van deze professionals.

Wij begeleiden de hele procedure

Als de kandidaat geschikt wordt bevonden, stroomlijnen wij de verdere procedure. Wij stemmen data en tijden af voor de interviews. Daarna evalueren we de gesprekken. Je wilt de interim professional uiteraard zo snel mogelijk kunnen inzetten. Wij voeren de gesprekken over voorwaarden en startdatum met dit uitgangspunt.

Intensief contact gedurende de opdracht

Wij vinden het belangrijk dat alle partijen tevreden zijn. Daarom houden we gedurende de opdracht intensief contact met jou en de interim professional. We bespreken de voortgang van de opdracht en stellen bij waar nodig.

Geen geschikte interim professional, geen kosten

Bij een geslaagde interim bemiddeling hanteren wij een detacheringstarief van 17 euro per uur. Wij brengen geen kosten in rekening als de juiste kandidaat niet via High Quality wordt gevonden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!

Neem contact met ons opBekijk eerdere opdrachtgevers


Wat klanten over ons zeggen

Fijne en duidelijke communicatie gehad met Rik. Goede en zeer passende profielen van kandidaten ontvangen en uiteindelijk ook een uitstekende match gevonden!

Manon Kluvers

Al jaren heb ik een hele fijne samenwerking met High Quality. Het contact met Rik is altijd zeer professioneel, helder en transparant. Rik denkt met je mee en schakelt snel. Kortom, een zeer goede ervaring met deze organisatie!

Susanne van Wonderen
Lees meer reviews

Er zijn 4 freelance kandidaten beschikbaar


#CHISJ7884

HBO | 8 uur uur
Regio Haarlem

administrateur, business controller, financial controller

#CHIAP23548

HBO | 24 uur, 28 uur, 36 uur, 32 uur uur
Regio Amsterdam

salarisadministrateur

#CHIBF13404

HBO | 32 uur, 36 uur uur
Regio Haarlem

Hoofd financiële administratie, financieel manager, senior administrateur

#CHISW31000

HBO | 24 uur, 32 uur uur
Regio Alkmaar

Management Assistente, personal assistant

Neem contact op

Neem contact op

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals