De interim kandidaat die je zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Freek Russchenberg
Senior Accountmanager, >2.000 interviews, >300 geholpen organisaties.

Interim bemiddeling & detachering

High Quality bemiddelt al 20 jaar de beste financiële, secretariële en HR interim-professionals voor meer dan 250 opdrachtgevers. Zowel op mbo- en hbo- als wo-niveau. Wij vullen 80% van de vacatures in naar volle tevredenheid van alle partijen. Wij beschikken over een pool met ruim 1.300 ervaren professionals. Hierdoor kunnen we direct een geschikte kandidaat voorstellen. Binnen 24 uur beschik je over de juiste interim professional. Dat garanderen wij! Lees hieronder meer over onze werkwijze, bekijk zelf de beschikbare professionals of neem vandaag nog contact op voor een kosteloos en vrijblijvend advies.


Binnen 24 uur de juiste interim professional

Een inventarisatiegesprek is de eerste stap naar het vinden van een geschikte kandidaat. Tijdens dit gesprek (telefonisch of op locatie) inventariseren we alle gewenste competenties. Vervolgens stellen we samen een wervingstekst op.

>1.300 financiële, secretariële en HR-professionals om uit te kiezen

Hierna gaan we op zoek binnen onze pool van ruim 1.300 interim professionals. Dit zijn allemaal mensen met wie wij eerder hebben gewerkt. Iedere professional wordt door ons gescreend. Dit gebeurt aan de hand van een persoonlijk gesprek. We controleren diploma’s, identiteit, KvK-uittreksel, VOG en referenties van eerdere opdrachtgevers. Hoewel ons eigen bestand met professionals groot is, zoeken wij ook via externe (online) kanalen naar geschikte kandidaten. Het kan tenslotte zomaar zijn dat dé kandidaat voor jou daartussen zit.

56,6% van onze kandidaten wordt uitgenodigd voor een gesprek

High Quality doet de voorselectie. Daarna stellen we de geschikte professionals aan je voor. Je ontvangt een uitgebreid CV, waarbij we persoonlijkheid, opleidings- en arbeidsachtergrond van de kandidaat toelichten. Gemiddeld stellen we drie kandidaten voor aan een opdrachtgever. Hiervan wordt 56,6% uitgenodigd voor een gesprek. Bijna altijd valt de keuze op een van deze professionals.

Wij begeleiden de hele procedure

Als de kandidaat geschikt wordt bevonden, stroomlijnen wij de verdere procedure. Wij stemmen data en tijden af voor de interviews. Daarna evalueren we de gesprekken. Je wilt de interim professional uiteraard zo snel mogelijk kunnen inzetten. Wij voeren de gesprekken over voorwaarden en startdatum met dit uitgangspunt.

Intensief contact gedurende de opdracht

Wij vinden het belangrijk dat alle partijen tevreden zijn. Daarom houden we gedurende de opdracht intensief contact met jou en de interim professional. We bespreken de voortgang van de opdracht en stellen bij waar nodig.

Geen geschikte interim professional, geen kosten

Bij een geslaagde interim bemiddeling hanteren wij een detacheringstarief van 17 euro per uur. Wij brengen geen kosten in rekening als de juiste kandidaat niet via High Quality wordt gevonden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!

Neem contact met ons opBekijk eerdere opdrachtgevers


Wat klanten over ons zeggen

Fijne en duidelijke communicatie gehad met Rik. Goede en zeer passende profielen van kandidaten ontvangen en uiteindelijk ook een uitstekende match gevonden!

Manon Kluvers

Al jaren heb ik een hele fijne samenwerking met High Quality. Het contact met Rik is altijd zeer professioneel, helder en transparant. Rik denkt met je mee en schakelt snel. Kortom, een zeer goede ervaring met deze organisatie!

Susanne van Wonderen
Lees meer reviews

Er zijn 77 freelance kandidaten beschikbaar


#CHIDB7533

42 jaar | HBO opleiding | Parttime
Regio Amsterdam

Ik heb ervaring in functies als:
salarisadministrateur

#CHISJ15033

50 jaar | WO opleiding | Parttime
Regio Zaandam

Ik heb ervaring in functies als:
business controller, financial controller, hoofd planning en control

#CHISW27475

HBO opleiding | Parttime
Regio Utrecht

Ik heb ervaring in functies als:
HR adviseur, HR manager, HR Business Partner

#CHISJ12272

52 jaar | HBO opleiding | Parttime
Regio Almere

Ik heb ervaring in functies als:
assistent controller, financial accountant, financial controller

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500