Over ons

Persoonlijk, snel, maatwerk, nuchter en altijd kwaliteit.

Zo worden wij vaak omschreven. Niet alleen beschikken wij over de gewenste vakinhoudelijke kennis, ook de markt kennen wij als geen ander. In de afgelopen jaren hebben wij in honderden functies bemiddeld voor meer dan 250 organisaties. Misschien wel meer. High Quality matcht naar de volle tevredenheid van alle partijen. Niet voor niets worden geinterviewde kandidaten in 90% van de gevallen aangenomen. Dit doen wij voor meer dan 250 opdrachtgevers. Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. Ben je op zoek naar een geschikte kandidaat voor een openstaande vacature of ben je zelf op zoek naar een nieuwe uitdaging? Neem dan gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

In 2000 kende niemand de term detachering. Uitzendbureaus waren gefixeerd op geld. Een prachtige kans. Gerard Zwart over de oprichting van High Quality.

‘Bij de bureaus waar ik werkte, was geld de voornaamste drijfveer. Ik wilde het doen op mijn manier. Mensen, daar gaat het om. Stel die tevreden en het geld komt vanzelf. Ik startte in mijn eentje. Een logo en een website fröbelde ik zelf in elkaar. Qua dienstverlening geen concessies. Alles moest perfect zijn. Mijn target was helder. Steeds één plaatsing meer dan de vorige maand. Dan ging het goed. Kandidaten snorde ik online op en begon te bellen. De eerste 4 jaar was ik altijd aan het werk. Nu na 20 jaar nog steeds, maar met een geweldig team. Op wat er nu staat, ben ik ongelooflijk trots.

22

Jaar succesvol

>350

Tevreden opdrachtgevers

>200

Vacatures ingevuld in 2022

Beoordelingen van klanten

Op miraculeuze wijze weet HQ toch altijd weer de juiste kandidaat te vinden voor de vaste of tijdelijke functie. Al ruim 12 jaar maak ik gebruik van hun diensten. Ook als er een keer geen goede match is, lost Gerard en zijn team dit prima op. Zonder bezwaar of moeite. Ik waardeer de echtheid van dit bedrijf en de scherpte in de vraagstelling omtrent de functie en gewenste kandidaat. Met name dit laatste zorgt voor een betere en langdurige match. Aanrader dus!

Pim van Berkel

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

Martijn Fakkeldij

Fijne en duidelijke communicatie gehad met Rik. Goede en zeer passende profielen van kandidaten ontvangen en uiteindelijk ook een uitstekende match gevonden!

Manon Kluvers
Lees meer reviews

Ga lunchen bij een groot bedrijf… Iedereen werkt er via een andere constructie. Dat neemt de komende 10 jaar een vlucht.

‘De detacheringsmarkt staat onder druk. Dat hoor je vaak. Ik zie het anders. Bureaus die niet vernieuwen, worden inderdaad buiten spel gezet. Ze hebben geen duidelijke meerwaarde. High Quality wel. Omdat we heel snel reageren en denken in flexibele oplossingen. Zowel kandidaten als opdrachtgevers willen vrijheid. Bedrijven bellen niet als er iets smeult. Dat zijn we gewend. Ook niet als er rook ontstaat, maar pas als de vlammen uit de ramen slaan. Dan hebben ze gisteren iemand nodig. Precies de juiste professional. Prima, regelen we. Daar is onze organisatie op ingespeeld.’

Anti-discriminatie

Wij vinden dat iedereen gelijke kansen moet krijgen op de arbeidsmarkt. High Quality zet zich in voor gelijke behandeling en een divers personeelsbeleid en we houden ons hieraan bij het werven en selecteren van kandidaten.

Bekijk hier ons anti-discriminatiebeleid. 


Ontmoet ons team

Ons team is klein, maar razendsnel. Uw vaste contactpersoon heeft aan één woord genoeg

High Quality is altijd op zoek naar toptalent. Sales of Recruitment talent? Dan zoeken we jou!

Bekijk alle teamleden Werken bij High Quality

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals