Werken bij High Quality

Sales of recruitment talent? Wij geven beiden een plek. 

Bij veel recruitment organisaties ben je verantwoordelijk voor zowel sales als recruitment. Bij ons niet. Wij geloven dat iedereen ergens goed in is. En specifieke talenten heeft. We laten je dan ook graag doen waar je goed in bent. Is relatiebeheer jouw ding? Dan is de functie van relatiemanager voor jou gemaakt. Zie je het als jouw persoonlijke uitdaging om iedere keer de juiste kandidaat aan de juiste vacature te linken? Dan is de functie van recruiter iets voor jou. In teamverband komen alle talenten samen en werken wij samen aan de perfecte match.  

Met bijna 25 jaar, een schat aan ervaring. En nog steeds zijn wij jong.

High Quality is specialist in interimbemiddeling en werving & selectie van financieel, secretarieel en HR-personeel. Dit doen we al bijna 25 jaar op onze eigen manier, en dat wordt gewaardeerd. We hebben in deze periode veel geleerd van onze ervaringen – en natuurlijk van onze fouten. In goede en in slechte tijden is één ding nooit veranderd: onze toewijding aan onze relaties. 

Daarbij hebben we een helder besluit genomen: we verkopen niet meer, we zijn geen salesorganisatie. Nu niet, straks niet, nooit meer. (Maar dat had je al door.) Wat we juist wel doen is helpen, adviseren, verbinden. Snel en trefzeker, met de grootst mogelijke integriteit. 

Die integriteit hebben we in de praktijk moeten leren, met vallen en opstaan. Inmiddels is het de rode draad die door alles loopt wat we doen. We werken helder en transparant, met fatsoenlijke marges. Op basis van garanties, want afspraak is afspraak. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet. We hebben geleerd om snelheid en kwaliteit naadloos te combineren, want bij ons gaat de een nooit zonder de ander. 

Het is onze missie om organisaties en kandidaten zo snel mogelijk op een integere wijze met elkaar te verbinden. Daarom zoeken we oprechte verbinders. Mensen die persoonlijk betrokken zijn, die adviseren en helpen. Als deskundige gesprekspartner voor organisaties, kandidaten en freelancers.

Passen wij bij jou?

Elk bedrijf is anders, net als elke bedrijfscultuur. Wie wij zijn? Wij zijn nuchter, betrokken, enigszins direct en onderling informeel. We nemen elkaar serieus, maar onszelf niet te serieus. Een goed gevoel voor humor, maar ook voor verhoudingen. Wij werken hard, maar lachen net zo vaak.

Schrijf je inVacatures

Meer weten?


+31 (0)23 - 206 1500
info@high-quality.nl

Neem contact op

Neem contact op

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals