De vaste kandidaat die je zoekt. Een match binnen 10 dagen.

Lees meer over onze 5 garanties Freek Russchenberg
Senior Accountmanager, >2.000 interviews, >300 geholpen organisaties.

Werving & Selectie

High Quality werft al 20 jaar financiële, secretariële en HR-professionals voor meer dan 250 opdrachtgevers. Zowel op mbo en hbo- als wo-niveau. Onze vakinhoudelijke kennis is groot én we kennen onze mensen. Hierdoor weten we, zelfs in de huidige krappe arbeidsmarkt, maar liefst 51% van de vacatures in te vullen. Kies je voor ons full-service model, dan stijgt dit zelfs naar 78%. Binnen 10 werkdagen presenteren wij jou de juiste kandidaat. Lees hieronder meer over onze werkwijze, bekijk zelf de beschikbare professionals of neem vandaag nog contact op voor een kosteloos en vrijblijvend advies.


Binnen 10 werkdagen de juiste professional

Een inventarisatiegesprek is de eerste stap naar het vinden van de juiste professional. Tijdens dit gesprek (telefonisch of op locatie) inventariseren we alle gewenste competenties. Zo weten we precies naar wie we op zoek moeten. Onze meerwaarde zit ‘m in dit voortraject. We kunnen hierdoor binnen 10 dagen een geschikte kandidaat aanbieden.

Kosteloze werving via internet en sociale media

We maken gebruik van onze eigen website en vacaturesites als Monsterboard, Nationale Vacaturebank en Indeed om de juiste kandidaat te vinden. Ook social media zoals Twitter, Facebook en LinkedIn zetten we veel in. Daarnaast zoeken we actief in onze eigen database met meer dan 6000 financiële, secretariële en HR-professionals. En we benaderen mogelijke potentiele kandidaten op LinkedIn. Voor deze wervingsactiviteiten rekenen we geen extra kosten.

Altijd een persoonlijk gesprek

Aan de hand van de binnengekomen sollicitaties maken we een selectie. Geschikte kandidaten nodigen we uit voor een persoonlijk gesprek. We controleren diploma’s, identiteit en referenties van eerdere werkgevers. Wij hechten veel waarde aan het interview. Iemand kan over alle benodigde competenties beschikken, maar tijdens het gesprek kan blijken dat er geen match is met het bedrijf. 

Onze kandidaten worden in 90,4% van de gevallen aangenomen

Na de uitgebreide voorselectie stellen we de beste kandidaten aan je voor. Gemiddeld zijn dit er 2.4 per vacature. Hiervan wordt 56,6% uitgenodigd voor een gesprek. Kandidaten die via ons op gesprek gaan, worden in 90,4% van de gevallen aangenomen.

Wij begeleiden de hele procedure

Als de kandidaat geschikt wordt bevonden, stroomlijnen wij de verdere procedure. Wij stemmen data en tijden af voor de interviews. Daarna evalueren we de gesprekken. We begeleiden de eventuele salarisonderhandelingen, zodat de kandidaat zo snel mogelijk in dienst kan treden.

Zes maanden garantie en contact 

Wij vinden het belangrijk dat alle partijen tevreden zijn. Daarom houden we na de indiensttreding nog zes maanden contact met jou en de professional. Als in deze periode blijkt dat de medewerker ongeschikt is, verzorgen wij een gratis tweede werving. Gelukkig komt dit bijna nooit voor.

No cure, no pay

Voor werving & selectie kennen wij twee methodes:

1. Full service methode

Wij nemen het volledige wervingsproces exclusief voor 60 dagen uit handen, inclusief online employer branding en sollicitatie afhandeling. Deze methode is het meest effectief en bespaart jou de meeste tijd! Ons tarief bedraagt 23% over het full-time jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Er zijn geen kosten als wij de juiste kandidaat niet weten te vinden.

2. Standaard methode

Wij starten het wervingsproces op naast je eigen werving. Er geldt geen exclusiviteit. Ons tarief bedraagt 26% over het full-time jaarsalaris inclusief vakantiegeld. Er zijn geen kosten als wij de juiste kandidaat niet weten te vinden.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!

 

Neem contact met ons op Bekijk eerdere opdrachtgevers


Wat klanten over ons zeggen

Werven en selecteren is en blijft mensenwerk. Contact, ondersteuning en goede voordrachten onderscheiden de dienstverlening van High Quality Detachering & Interim Management.

Petra Nordholt

De RIBW ZWWF en High Quality werken ruim 7 jaar samen. De RIBW ZWWF helpt mensen met een psychiatrische achtergrond of psychosociale problemen. Sinds 2010 ben ik hier Hoofd P&O. Toen ik begon was ik heel andere bureaus gewend. Veel minder persoonlijk. Het waren meer CV schuivers. Een groot verschil met High Quality. Zij komen steevast met goede kandidaten, daar kunnen wij op vertrouwen. Ze hebben de kennis, kunde en daarnaast het zorghart dat de RIBW ZWWF zo belangrijk vindt. Sinds een jaar hebben we ook de werving en selectie aan High Quality uitbesteed.

Ingrid Rempt - Hoofd P&O RIBW
Bekijk meer beoordelingen

Er zijn 4 kandidaten beschikbaar


#CHISW30759

MBO | 32 uur uur
Regio Den Haag

financieel medewerker

#CHISW30913

HBO | 40 uur uur
Regio Amsterdam

Management Assistente, office manager

#CHIBF24335

HBO | 36 uur uur
Regio Breda

Junior Financial Controller, assistent controller, financieel medewerker

#CHIMB29339

HBO | 40 uur uur
Regio Rotterdam

office manager

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals