Onze vakgebieden

Met 20 jaar ervaring in recruitment hebben wij in de afgelopen jaren duizenden vacatures ingevuld. Voor minstens zoveel organisaties. MKB, non-profit of multinational. Of het nu gaat om een vacature van administrateur, controller, personeelsadviseur, recruiter, secretaresse, office manager of personal assistant. Wij zijn er bekend mee.

Financieel HR Secretarieel

High Quality detacheert, werft en selecteert personeel met veel ervaring en vooral persoonlijkheid. 

High Quality is gespecialiseerd in interim bemideling en werving en selectie van kantoorpersoneel op MBO-, HBO- en WO niveau. Wij matchen de beste professionals aan de mooiste vacatures. Zoek je een nieuwe collega? High Quality matcht naar de volle tevredenheid van alle partijen. Dat is goud. Net als jij en ik.

Onze garantie. Altijd een halfjaar garantie op iedere match.

Een kandidaat stopt onverhoopt binnen 6 maanden. Het komt zelden voor, maar het kan. In dat geval werven wij kosteloos opnieuw. Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. Meer weten over de werkwijze van High Quality? Lees onze 5 Garanties. Jij en ik = Goud.

Interim bemiddeling Werving & selectie

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies!


Er zijn 4 professionals beschikbaar


#CHIMD30357

MBO | 40 uur uur
Regio Amersfoort

assistent controller

#CHIBM30939

MBO | 24 uur uur
Regio Utrecht

directiesecretaresse, secretaresse Raad van Bestuur

#CHISJ14884

HBO | 16 uur uur
Regio Amsterdam

administrateur, assistent controller, financieel medewerker

#CHIGW13401

HBO | 32 uur uur
Regio Den Bosch

directiesecretaresse, office manager

 


Wat klanten over ons zeggen

Op miraculeuze wijze weet HQ toch altijd weer de juiste kandidaat te vinden voor de vaste of tijdelijke functie. Al ruim 12 jaar maak ik gebruik van hun diensten. Ook als er een keer geen goede match is, lost Gerard en zijn team dit prima op. Zonder bezwaar of moeite. Ik waardeer de echtheid van dit bedrijf en de scherpte in de vraagstelling omtrent de functie en gewenste kandidaat. Met name dit laatste zorgt voor een betere en langdurige match. Aanrader dus!

Pim van Berkel

Fijn contact! Openheid op je kennis en kunde. HQ kijkt niet alleen wat het beste voor de opdrachtgever is  maar ook echt wat het beste is voor jou! Waar ze jou in kunnen helpen zodat JIJ bij de juist opdrachtgever terecht komt. Ik denk dat deze manier van werken de juiste is en waarom HQ al zoveel goede resultaten heeft behaald. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er nog veel mooie resultaten aan zullen komen!

Denise Fiegel

Als Financieel Directeur maak ik de definitieve keuze voor een kandidaat. De afdeling HR doet het voortraject. Warner Bros werkt met meerdere detacheringsbureaus samen. Maar, eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat High Quality de afgelopen jaren behoorlijk exclusief was. Primair vanwege de kwaliteit van de mensen. Dat is uiteraard doorslaggevend. Het feit dat we regelmatig dezelfde kandidaten van High Quality terugvragen, zegt genoeg. Ook reageren ze snel. Binnen een paar dagen is een plaatsing rond. En dat is fijn, want we hebben altijd NU iemand nodig. In die jaren (sinds 2004) zijn Warner Bros en High Quality partners geworden. We weten precies wat we aan elkaar hebben.

Ron Duyn - Financieel Directeur Warner Bros
Lees meer reviews
Neem contact op

Neem contact op

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals