Op zoek naar een nieuwe vaste baan?

Bekijk onze actuele vacatures Berrit Frankema
Recruiter werving & selectie, 7 jaar ervaring, >1.200 interviews afgenomen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een nieuwe vaste baan of freelance opdracht? Dan helpen we jou graag! Ook bij High Quality ben je een nummer. Maar dan wel nummer 1. We willen weten wie je bent en wat je drijft. Onze talenten zijn namelijk ons visitekaartje. Dus investeren wij in jou. We nemen de tijd om te ontdekken waar je gelukkig van wordt. We bespreken niet alleen jouw CV en ervaring. Ook willen we weten binnen welke bedrijfscultuur je het beste gedijt. En jouw kennis, is die up to date? Misschien nu nog wel… Maar over een jaar? Via High Quality werken alleen ambitieuze professionals. Wij helpen je graag om jouw carrière vorm te geven en de geschikte functie voor jou te vinden bij één van onze ruim 250 opdrachtgevers

Alle vacaturesSchrijf je inFreelance & interim


Een greep uit onze opdrachtgevers

Bekijk alle opdrachtgevers

Wat onze kandidaten over ons zeggen

Fijn contact! Openheid op je kennis en kunde. HQ kijkt niet alleen wat het beste voor de opdrachtgever is  maar ook echt wat het beste is voor jou! Waar ze jou in kunnen helpen zodat JIJ bij de juist opdrachtgever terecht komt. Ik denk dat deze manier van werken de juiste is en waarom HQ al zoveel goede resultaten heeft behaald. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er nog veel mooie resultaten aan zullen komen!

Denise Fiegel

Professioneel, persoonlijke aandacht, betrokken en snel. Deze steekwoorden zijn op High Quality van toepassing. Het intakegesprek met Guido van High Quality heb ik als zeer prettig en plezierig ervaren. Hij nam de tijd om mijn wensen en achtergrond gedegen door te nemen en zo te zorgen voor een uitstekende match. Binnen een paar dagen zat ik aan tafel bij de opdrachtgever en werd mij de opdracht gegund. Super snel en een enorm leuke opdracht! Bij High Quality wordt goed naar je persoonlijkheid gekeken voor de juiste match met een (mogelijke) opdrachtgever.

Jennifer Freriks

Fijne organistatie om mee samen te werken. Hele fijne samenwerking met Sijmen die ook al zit je al 2 jaar bij een opdracht geregeld even belt of langs komt. En dit persoonlijk contact waardeer ik zeer dit ben ik bij andere bureaus zo niet tegen gekomen.

Els Potuijt
Lees meer reviews

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals