Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Lees meer over onze garanties Gerard Zwart
Oprichter / Algemeen directeur, 21 jaar ervaring in recruitment.

Reviews van échte opdrachtgevers en kandidaten

High Quality staat al 20 jaar voor échte kwaliteit. Wij investeren in hechte relaties met onze klanten en kandidaten. Elke dag maken wij onze garanties waar voor meer dan 250 interessante opdrachtgevers in verschillende branches op het gebied van detachering & interim bemiddeling en werving & selectie. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. En dat zien we terug in onze beoordelingen.

> Bekijk alle Google reviews.

Een greep uit onze beoordelingen

Op miraculeuze wijze weet HQ toch altijd weer de juiste kandidaat te vinden voor de vaste of tijdelijke functie. Al ruim 12 jaar maak ik gebruik van hun diensten. Ook als er een keer geen goede match is, lost Gerard en zijn team dit prima op. Zonder bezwaar of moeite. Ik waardeer de echtheid van dit bedrijf en de scherpte in de vraagstelling omtrent de functie en gewenste kandidaat. Met name dit laatste zorgt voor een betere en langdurige match. Aanrader dus!

Pim van Berkel

Fijn contact! Openheid op je kennis en kunde. HQ kijkt niet alleen wat het beste voor de opdrachtgever is  maar ook echt wat het beste is voor jou! Waar ze jou in kunnen helpen zodat JIJ bij de juist opdrachtgever terecht komt. Ik denk dat deze manier van werken de juiste is en waarom HQ al zoveel goede resultaten heeft behaald. Ik ben er dan ook van overtuigd dat er nog veel mooie resultaten aan zullen komen!

Denise Fiegel

Als Financieel Directeur maak ik de definitieve keuze voor een kandidaat. De afdeling HR doet het voortraject. Warner Bros werkt met meerdere detacheringsbureaus samen. Maar, eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat High Quality de afgelopen jaren behoorlijk exclusief was. Primair vanwege de kwaliteit van de mensen. Dat is uiteraard doorslaggevend. Het feit dat we regelmatig dezelfde kandidaten van High Quality terugvragen, zegt genoeg. Ook reageren ze snel. Binnen een paar dagen is een plaatsing rond. En dat is fijn, want we hebben altijd NU iemand nodig. In die jaren (sinds 2004) zijn Warner Bros en High Quality partners geworden. We weten precies wat we aan elkaar hebben.

Ron Duyn - Financieel Directeur Warner Bros

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

Martijn Fakkeldij

Fijne organistatie om mee samen te werken. Hele fijne samenwerking met Sijmen die ook al zit je al 2 jaar bij een opdracht geregeld even belt of langs komt. En dit persoonlijk contact waardeer ik zeer dit ben ik bij andere bureaus zo niet tegen gekomen.

Els Potuijt

Elke keer erg fijn samengewerkt met Rik. Hij leeft zich goed in in de cultuur en werkzaamheden van het bedrijf, maar beperkt de zoektocht niet door alleen daarop te focussen. We zijn elke keer erg tevreden met de nieuwe collega's via High Quality!

Saskia Eleveld

High Quality is een zeer leuke organisatie die prima begrijpt wat een interimmer wilt en hoe de markt daar tot zijn verhouding in staat. Ik ken hen al ruim 12 jaar en hun openheid en transparantie maakt het samenwerken zeer prettig. Ga zo door Sijmen, Gerard en de rest.

K. P.

De opdrachten van High Quality op LinkedIn gaf ik een 'interessant' omdat zij naadloos aansluiten bij mijn wensen en mogelijkheden. Sijmen haakte daarop in en nodigde mij uit voor een intakegesprek. Toen ik weer beschikbaar was, kwam High Quality met een opdracht die een goede match blijkt te zijn. In het contact met High Quality ervaar ik professionaliteit en persoonlijke aandacht voor zowel opdrachtgever als opdrachtnemer. De terugkoppeling in de beginperiode en een eerste evaluatie met beide partijen ervaar ik als prettig en staat voor open communicatie. High Quality heeft ook organisatorisch alles goed op rit. Dus 4 sterren voor jullie !

Irma van Ruiten Tros

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

Petra Beil

Paramount en High Quality werken al jaren samen. Ik ken het team van High Quality goed, omdat het voorheen mijn collega’s waren. Eerst was ik dus medewerker, nu opdrachtgever. Wel grappig, eigenlijk. Over de samenwerking ben ik positief. High Quality voelt goed aan wie binnen welke organisatie past. En er loopt genoeg talent rond daar. Wanneer ze iemand geplaatst hebben, bellen ze regelmatig om te vragen hoe het gaat. Ook komen ze regelmatig langs. Even polshoogte nemen.

Marjanne Huisjes - Paramount Pictures

Professioneel, persoonlijke aandacht, betrokken en snel. Deze steekwoorden zijn op High Quality van toepassing. Het intakegesprek met Guido van High Quality heb ik als zeer prettig en plezierig ervaren. Hij nam de tijd om mijn wensen en achtergrond gedegen door te nemen en zo te zorgen voor een uitstekende match. Binnen een paar dagen zat ik aan tafel bij de opdrachtgever en werd mij de opdracht gegund. Super snel en een enorm leuke opdracht! Bij High Quality wordt goed naar je persoonlijkheid gekeken voor de juiste match met een (mogelijke) opdrachtgever.

Jennifer Freriks

Sijmen heeft een fijne freelance opdracht voor me gevonden. Ook tijdens de opdracht houden we regelmatig contact over hoe het gaat. Niet alleen per telefoon, hij komt ook bij me langs. Hij houdt me goed op de hoogte van de markt en de ontwikkelingen. Erg prettig, zo'n samenwerking.

Michel Floris

Fijne en duidelijke communicatie gehad met Rik. Goede en zeer passende profielen van kandidaten ontvangen en uiteindelijk ook een uitstekende match gevonden!

Manon Kluvers

Fijne samenwerking, het contact met Guido verloopt altijd heel prettig . Een fijne, betrouwbare partner voor interim opdrachten.

Nienke Brand

De RIBW ZWWF en High Quality werken ruim 7 jaar samen. De RIBW ZWWF helpt mensen met een psychiatrische achtergrond of psychosociale problemen. Sinds 2010 ben ik hier Hoofd P&O. Toen ik begon was ik heel andere bureaus gewend. Veel minder persoonlijk. Het waren meer CV schuivers. Een groot verschil met High Quality. Zij komen steevast met goede kandidaten, daar kunnen wij op vertrouwen. Ze hebben de kennis, kunde en daarnaast het zorghart dat de RIBW ZWWF zo belangrijk vindt. Sinds een jaar hebben we ook de werving en selectie aan High Quality uitbesteed.

Ingrid Rempt - Hoofd P&O RIBW

Zeer goede ervaring met High Quality. Reageren snel en kundig. Als opdrachtgever had ik binnen één week passende CV’s en was de (tijdelijke) vacature snel vervuld. Contact via accountmanager Rik de Krijger is prettig.

Paul Silva

Werven en selecteren is en blijft mensenwerk. Contact, ondersteuning en goede voordrachten onderscheiden de dienstverlening van High Quality Detachering & Interim Management.

Petra Nordholt

IDEXX is wereldwijd marktleider in veterinaire diagnostiek. Concreet zorgen we ervoor dat dierenartsen uitstekende zorg kunnen verlenen. Vanuit het hoofdkantoor in Hoofddorp adviseer ik mijn manager over verzuim, verloop en recruitment binnen IDEXX Europe. Zo’n twee jaar geleden stelde onze hiring manager voor om zaken te doen met High Quality. Ze hebben onze website in de gaten gehouden, denk ik. Want ze stuurden precies op het juiste moment, de juiste CV. Sindsdien plaatsen we elk halfjaar een kandidaat van ze. Je kan open zijn richting de accountmanager en die zorgt dat het geregeld wordt. Vooral het openstaan voor feedback en het sparren vind ik de pluspunten van High Quality.

Erwin van Drongelen - Business Partner IDEXX

Al jaren heb ik een hele fijne samenwerking met High Quality. Het contact met Rik is altijd zeer professioneel, helder en transparant. Rik denkt met je mee en schakelt snel. Kortom, een zeer goede ervaring met deze organisatie!

Susanne van Wonderen

High Quality is een fijn professioneel bureau om mee samen te werken. Duidelijke en snelle communicatie. Er wordt rekening gehouden met je wensen als ZZP'er. Goed persoonlijk contact met Guido Weltevreden.

Sylvia van Rikxoort

Bijna 10 jaar, met heel veel plezier, gewerkt voor verschillende projecten via High Quality Detachering, alvorens ik in dienst ging bij 1 van deze projecten.

Shaheeda Leakat
Bekijk alle reviews in Google
Neem contact op

Neem contact op

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals