De accountancy professional die je zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Freek Russchenberg
Specialist Interim Oplossingen. >2.000 interviews, >300 ingevulde interim vacatures.

Jouw administratiekantoor direct draaiende houden.

Het succes van jouw accountants- of administratiekantoor wordt mede bepaald door je medewerkers. Een adequate personeelsbezetting kan een uitdaging zijn. Zeker in deze arbeidsmarkt. High Quality heeft in 25 jaar tijd een groot netwerk van ervaren professionals binnen de accountancy opgebouwd die kunnen ondersteunen in tijden van drukte en ondercapaciteit.

Dé interim (assistent) accountant voor jouw kantoor. In 24 uur.

Dat is waar interim ondersteuning om draait. Onze ervaren Interim boekhouders helpen jou om snel orde op zaken te stellen. Of het nu gaat om achterstanden, tijdelijke vervanging, piekdrukte, of overbrugging. Wij kunnen je helpen in de tijdelijke ondersteuning. Snel en goed.

Je wil erop kunnen vertrouwen dat de interim boekhouder die je in huis haalt kwaliteit levert. Nauwkeurig te werk gaat, je klanten professioneel te woord staat, deadlines haalt en binnen afzienbare tijd effectief is. Met bijna 25 jaar ervaring weten wij wie dit kan. Onze interim boekhouders hebben jarenlange ervaring binnen accountants en administratiekantoren en zijn echte vakspecialisten.

Door hun ervaring bij een accountantskantoor of administratiekantoor zijn ze bekend met het voeren van meerdere administraties, jaarrekeningwerk, belastingaangiftes en het werken met software zoals Afas, Accountview of Exact.

Accountants- en administratiekantoren als opdrachtgever

 

Wij hebben een uitgebreid netwerk van honderden zelfstandigen met ervaring bij een accountants-, administratie- en advieskantoor waar wij intensief mee samen werken. Wij kennen hun expertises en houden ieders beschikbaarheid nauwlettend in de gaten. Met specifieke sector ervaring in de MKB sector is er altijd iemand in ons netwerk die aansluit op jouw praktijk en vraagstuk en direct kan ondersteunen in je klant portefeuille.

Hoe het werkt.

We starten met het in kaart brengen van jouw personeelsvraagstuk. Dat kan dezelfde dag nog. We vinden het belangrijk dat jij de juiste boekhouder krijgt. Binnen 24 uur na ons gesprek stellen wij diverse interim administrateurs aan je voor die jouw klus kunnen doen.

No-Cure-No-Pay

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend advies. Bij een geslaagde interim bemiddeling hanteren wij een marge van 17 euro per uur. Weten wij je niet te helpen, dan brengen wij geen kosten in rekening.

Neem contact met ons op Bekijk onze beoordelingen

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals