Als Recruiter bij High Quality krijg je de kans je te focussen op waar jij goed in bent en blij van wordt.

Urenlang searchen of  CV's ombouwen hoort daar wat ons betreft niet bij. Onze processen zijn zo ingericht dat jij ondersteund wordt door diverse teams, bestaande uit researchers, database specialisten, marketing en backoffice, zodat je je maximaal kunt focussen op je recruitment proces.

Wat je gaat doen

Als Recruiter is je belangrijkste doelstelling om het recruitment proces zo snel, efficiënt en goed mogelijk te laten verlopen. Daarin ben je de linking pin tussen elke schakel, van inventarisatie tot uitvoering tot uiteindelijk voltooiing. Het uiteindelijke resultaat telt, wel altijd binnen de menselijke verhoudingen.

Daarin zorg je dat elke fase van het proces door het juiste team, op de juiste manier en op tijd wordt uitgevoerd. De diverse teams bestaan uit researchers, database specialisten, marketing, relatiebeheerders en backoffice.

Je bent in staat om elke fase te analyseren en daarin verbeteringen te realiseren.Je weet verwachtingen te managen, knelpunten te herkennen en mee te denken in oplossingen. Daarin onderhoudt je nauw contact met de interne teams, onze opdrachtgevers en kandidaten.

Wie je bent

Ons team bestaat uit jonge, gedreven professionals die van nature nieuwsgierig zijn naar een ander. Wij zoeken een collega die:

 • Ruime kennis en ervaring in de recruitmentbranche heeft;
 • Energie krijgt van het in gesprek zijn met mensen (collega's, freelancers, opdrachtgevers);
 • Houdt van een uitdaging en zichzelf ambitieuze doelen stelt;
 • Zich herkent in onze kernwaarden: nuchter, integer, snel en verbinden.

Je bent scherp, alert, secuur en intrinsiek geïnteresseerd in de mens, organisaties en de grote diversiteit aan functies die de sectoren finance, human resources en management support te bieden hebben. Daarin ga je graag in gesprek met de mens en weet je de wensen van zowel organisaties als personen goed te inventariseren en analyseren. Elke dag kom je jezelf tegen, en dat is precies wat jij ook wilt.

Wat je krijgt

Zelfstandigheid, veel verantwoordelijkheid en op een andere manier bezig zijn met dit geweldige vakgebied zijn elementen die je terug gaat vinden.

Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is. We innoveren en optimaliseren onze processen continu en staan altijd open voor suggesties en ideeën die hieraan bijdragen. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn én we vieren onze successen! Je kunt rekenen op een:

 • Salaris indicatie is € 2800 tot € 4250 bruto per maand, afhankelijk van ervaring.
 • Auto, mobiele telefoon en laptop van de zaak
 • Individuele én teambonusregeling zonder maximum en maandelijks uitgekeerd.
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen aan te kopen
 • Hybride werkwijze
 • Volledig premie vrije pensioenregeling
 • Coaching en trainingen om je maximaal te ontwikkelen

Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat je een fantastische functie met veel uitdaging krijgt in een professioneel en gedreven team.

Meer weten? Solliciteer of neem voor meer informatie contact op met Joey Sonnemans via j.sonnemans@high-quality.nl of 06 20073144. We komen graag met je in contact!

Solliciteer nu!

We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

En/of solliciteer met LinkedIn:

Waarom High Quality

High Quality is specialist in interim bemiddeling en werving & selectie van financieel, secretarieel en HR-personeel. Dit doen we al meer dan 20  jaar op onze eigen manier, en dat wordt gewaardeerd. 

Wij doen het namelijk anders. Bij veel recruitment organisaties ben je verantwoordelijk voor zowel sales als recruitment. Bij ons niet. Wij geloven dat iedereen ergens goed in is. En specifieke talenten heeft. We laten je dan ook graag doen waar je goed in bent.  Al onze processen zijn ingericht om jou te ondersteunen, zodat jij zo efficiënt mogelijk je werk kunt doen. 

Onze missie is om in de komende jaren op een integere manier nog meer organisaties en professionals te helpen zo snel mogelijk met elkaar te verbinden. Kom jij ons helpen?

"Verbinding zoeken en maken, met collega's en tussen opdrachtgevers en talent; dat is het resultaat waar ik elke dag voor ga. Sinds ik bij High Quality is die drijfveer bij mij alleen maar versterkt. Écht begrijpen waar een kandidaat naartoe wil, niet alleen als volgende stap maar ook verder in hun loopbaan."

Anouk Plug - Recruitment Consultant

Neem contact op

Neem contact op

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals