Bij ons kan jij je volledig focussen op waar jij goed in bent: relaties uitbouwen, onderhouden en je eigen regio neerzetten.

Ben je commercieel gedreven, heb je ambitie en zoek je een uitdaging waar je in de komende jaren echt iets neer kunt zetten? Dit jaar zetten wij onze groei nog verder door en zoeken we Relatiemanagers die ons helpen onze missie verder waar te maken: nog meer organisaties en kandidaten op integere wijze met elkaar te verbinden. 

Wat je gaat doen

Als Relatiemanager bouw en onderhoud je duurzame relaties met nieuwe en bestaande opdrachtgevers, in verschillende sectoren en in jouw regio. Je bent een betrokken gesprekspartner die altijd doorvraagt en opdrachtgevers van oprecht advies voorziet.

Samen met ons team van ervaren recruiters verbind je opdrachtgevers zo snel en duurzaam mogelijk aan de juiste (interim) professional. Daarbij heb je de motivatie om elke organisatie maximaal te bedienen en in de komende jaren jouw regio verder op de kaart te zetten.

Wie jij bent

 • Je hebt een relevante afgeronde HBO- of WO-opleiding; 
 • Je hebt meerdere jaren ervaring in relatiemanagement; 
 • Je hebt ervaring in of affiniteit met de recruitmentbranche;
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: betrokken, samen, integer en nuchter;  
 • Je gaat secuur en planmatig te werk, houdt van samenwerken, durft creatief te denken en bent een echte doorzetter; 

Wat je krijgt

Zelfstandigheid, veel verantwoordelijkheid en op een andere manier bezig zijn met dit geweldige vakgebied zijn elementen die je terug gaat vinden.

Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is. We innoveren en optimaliseren onze processen continu en staan altijd open voor suggesties en ideeën die hieraan bijdragen. We vinden het belangrijk dat je jezelf kunt zijn én we vieren onze successen!

Je kunt rekenen op een:

 • Salaris indicatie is € 3250 tot € 4250 bruto per maand, afhankelijk van ervaring.
 • Auto, mobiele telefoon en laptop van de zaak
 • Individuele én teambonusregeling zonder maximum en maandelijks uitgekeerd.
 • 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om extra dagen aan te kopen
 • Hybride werkwijze
 • Volledig premie vrije pensioenregeling
 • Coaching en trainingen om je maximaal te ontwikkelen

Daarnaast zijn wij ervan overtuigd dat je een fantastische functie met veel uitdaging krijgt in een professioneel en gedreven team. 

Meer weten? Solliciteer of neem voor meer informatie contact op met Joey Sonnemans via j.sonnemans@high-quality.nl of 06 20073144. We komen graag met je in contact!

Solliciteer nu!

We nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

En/of solliciteer met LinkedIn:

Waarom High Quality

High Quality is specialist in interim bemiddeling en werving & selectie van financieel, secretarieel en HR-personeel. Dit doen we al meer dan 20  jaar op onze eigen manier, en dat wordt gewaardeerd. 

Wij doen het namelijk anders. Bij veel recruitment organisaties ben je verantwoordelijk voor zowel sales als recruitment. Bij ons niet. Wij geloven dat iedereen ergens goed in is. En specifieke talenten heeft. We laten je dan ook graag doen waar je goed in bent.  Al onze processen zijn ingericht om jou te ondersteunen, zodat jij zo efficiënt mogelijk je werk kunt doen.

Onze missie is om in de komende jaren op een integere manier nog meer organisaties en professionals te helpen zo snel mogelijk met elkaar te verbinden. Kom jij ons helpen?

"De (arbeids)markt is altijd in beweging, en wij bewegen mee. Doordat we weten wat er speelt binnen veel verschillende organisaties en de arbeidsmarkt in algemene zin, hebben we ook steeds meer een adviserende rol.

En dat is precies wat mijn werk zo leuk, uitdagend en afwisselend maakt!"

 

Rik de Krijger - Relatiemanager High Quality

 

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals