Veelgestelde vragen over onze beschikbare professionals

Veel dienstverleners geven geen garanties. High Quality wel. Wij zijn er altijd en onvoorwaardelijk. Onze kandidaten zijn met zorg geselecteerd. In het interview met ons hebben zij stuk voor stuk een uitstekende indruk achtergelaten. Een stabiel CV? Vanzelfsprekend. En ook hun referenties en diploma's zijn beschikbaar. Hieronder vind je de antwoorden op de meestgestelde vragen.

Wie zijn jullie?

Wij zijn High Quality. Al 20 jaar gespecialiseerd in de recruitment van financieel, secretarieel en HRM personeel op MBO, HBO en WO niveau. Van financieel medewerker tot financieel directeur, van junior secretaresse tot secretaresse Raad van Bestuur, van HR medewerker tot HR Manager. Kijk hier voor een overzicht van de organisaties die u reeds voor zijn gegaan.

Ik kan niet zien wie het is

Dat klopt, de privacy van onze kandidaten vinden wij heel belangrijk. Om die reden hebben wij hun profiel zo anoniem mogelijk gemaakt, maar de belangrijkste gegevens wel getoond.

Waarom kan ik de kandidaten niet zelf benaderen?

Een uitstekende kandidaat hoeft nog geen passende kandidaat te zijn. Daar is onze rol als intermediair nog steeds van toegevoegde waarde. Wij kunnen vrij snel inschatten of twee partijen bij elkaar passen. Dat scheelt u ook weer veel tijd.

Wat is er al gedaan?

De kandidaten die getoond worden zijn reeds door ons persoonlijk geïnterviewd. En hebben op onze recruiters een uitstekende indruk achter gelaten. Leuke, sympathieke, nette kandidaten met een goed verhaal, interessante werkervaring, stabiel CV en relevante opleidingen.

Wat kost het?

Bij de profielen van freelancers staat het uurtarief vermeld. Dit is inclusief onze marge, inclusief reiskosten en exclusief BTW. Uiteraard betaalt u alleen de daadwerkelijk gewerkte uren; er zijn geen verdere bijkomende kosten. Overigens, u kunt kosteloos contact met ons opnemen, ons om advies vragen, of meer informatie inwinnen omtrent de kandidaat die u gezien heeft. Ook de interviews met de kandidaten zijn vrij van verdere kosten. Heeft u interesse in een kandidaat onder de categorie vast? Onze dienstverlening is op basis van no-cure-no-pay. Ook in dit geval kunt u kosteloos contact met ons opnemen, ons om advies vragen, of meer informatie inwinnen omtrent de kandidaat die u gezien heeft. Ook de interviews zijn vrij van verdere kosten. Wanneer u de definitieve keuze gemaakt heeft en de beoogde kandidaat start bij u, dan betaalt u op de eerste werkdag een vaste prijs van € 5.000,- exclusief BTW. Overigens wel met 6 maanden garantie. Voldoet de kandidaat onverhoopt toch niet, dan voeren wij kosteloos een werving & selectie opdracht uit naar een vervangende kandidaat.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over onze diensten? Lees dan verder over de mogelijkheden qua interim bemiddeling of werving en selectie, of neem contact met ons op. We helpen u graag!

Interim bemiddeling Werving & Selectie Contact opnemen