Wat je gaat doen

Heb je een afgeronde Master opleiding in de richting Accountancy en/of Control en zoek je een uitdagende 1e stap in je carrière? Dan is dit een hele interessante functie. Als Business Controller maak je onderdeel uit van het Finance team en rapporteer je aan de manager Finance & Control. Vanuit die rol heb je meerdere business units in je portefeuille en ben je als Business Controller verantwoordelijk voor de ondersteuning van het management en lever je een wezenlijke bijdrage aan het realiseren van de doelstellingen van de business units.

 • Je bewaakt de business performance en beïnvloedt tijdig corrigerende acties.
 • Maandelijks vertaal je de verwachtingen in de Rolling Forecast en stel je kritische vragen.
 • Je ondersteunt de Managing Director en het MT bij het opstellen van de omzet en pricing strategie, kostenbeheersing en efficiency en je houdt attritie scherp in de gaten.
 • Je maakt gevraagd/ongevraagd, zowel gepland als adhoc, financial insights, die de mogelijkheden laten zien om de performance van de business te verbeteren.
 • Nieuw idee voor een product binnen 1 van jouw business units? Jij zet de business case op, die de financiële impact van het nieuwe initiatief in kaart brengt om te bepalen of het een slimme investering is.

Je krijgt de mogelijkheid om je zonder ervaring als business controller te ontwikkelen, waarbij je sparringpartner bent voor management en directie van verschillende business units. Een echte uitdaging! Heb jij de daarnaast ambitie om door te groeien naar een rol als Finance Manager & Control ? Dan bestaat die mogelijkheid op termijn ook.

Wat je krijgt

 • Afhankelijk van de ervaring die je meeneemt ligt de salarisindicatie bij aanvang tussen de € 2800 en € 3200 bruto per maand.
 • Dit is dan ook de ideale 1e stap voor iemand met een 0 jaar tot 1 jaar ervaring, die nog veel wilt leren in een complexe en dynamische omgeving.
 • Daarnaast is er een winstdelingsregeling van 7% tot max 10%,
 • Een pensioenregeling
 • Laptop + telefoon
 • Speciale doorgroei & ontwikkelingsprogramma's op het gebied van finance en Management Development

Direct een gesprek met jouw manager?

Wij kennen TSS inmiddels door en door. TSS kenmerkt zich door jonge en ervaren Finance managers. Stuk voor stuk bevlogen, energiek, communicatief en mensgericht. De personen bij uitstek om jou te vertellen hoe de baan eruit ziet. Heb jij een academische achtergrond, ben je net afgestudeerd en wil je graag in 20 minuten in een videogesprek meer te weten komen? Meld je aan via onderstaande button waarin je binnen een week een vrijblijvend oriënterend gesprek hebt met één van de managers.
 

Meld je aan

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500