Werving en
Selectie; raak in
10 werkdagen

Lees meer over onze 5 garanties Berrit Frankema
Recruiter werving & selectie, 7 jaar ervaring, >1200 afgenomen interviews.

De interim
kandidaat die je
zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Sem Verberkt
Recruiter Interim Finance.

De secretariële professional die je zoekt. In 24 uur.

Lees meer over onze 5 garanties Gerard Zwart
Oprichter / Algemeen directeur, 23 jaar ervaring in recruitment.

High Quality is hét recruitment bureau voor financieel, secretarieel en HR personeel.

Op zoek naar je geschikte professional?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend recruitment advies!

Interim bemiddeling Werving & selectie Beschikbare professionals

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Ben jij op zoek naar een nieuwe vaste baan of freelance opdracht?
We willen weten wie je bent en wat je drijft. Onze talenten zijn namelijk ons visitekaartje.

Alle vacaturesSchrijf je in(Online) kennissessies

Het vinden van nieuw personeel is niet makkelijk. Zeker in de huidige markt. Wij kunnen daarbij helpen. Meer dan 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in interim bemiddeling, detachering en werving en selectie van Finance, Secretarieel, en HR professionals op MBO, HBO en WO niveau. Niet alleen beschikken wij over de gewenste vakinhoudelijke kennis, ook de markt en de professionals kennen wij als geen ander. Hierdoor vervullen wij maar liefst 51% van de vacatures met onze kandidaten. Zoek je een talent in financiële administraties, accounting, planning & control, secretariaat of alles wat met personeelszaken te maken heeft? Wij matchen naar de volle tevredenheid van alle partijen. Niet voor niets worden onze kandidaten in 90% van de gevallen ook aangenomen.

Onze garanties:

#1 De interim kandidaat die je zoekt in 24 uur
#2 Werving en Selectie? Raak in 10 werkdagen
#3 Altijd een halfjaar garantie op iedere match
#4 No perfect match?... geen rekening
#5 Wij zijn pas tevreden als jij het bent

Meer over onze garanties

Een greep uit onze opdrachtgevers:

Bekijk alle opdrachtgevers

De interim kandidaat die je zoekt. In 24 uur.

Je hebt snel iemand nodig. Precies die ene. Want… ziekte, met verlof of de hele afdeling is tijdelijk onderbezet. Wat de reden ook is, High Quality is altijd en onvoorwaardelijk het antwoord op drukte, achterstanden en tijdelijke verandertrajecten. Op het moment dat je ons brieft, starten we direct onze zoektocht in onze database met meer dan 1.300 interim professionals. Naast de regio's Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam zijn wij ook actief in Brabant en Gelderland. Vertel ons wie je zoekt en binnen 24 uur zorgen wij voor een match. Lees meer over onze werkwijze bij Interim bemiddeling.

Werving en Selectie. Raak in 10 werkdagen.

Je zoekt een professional voor een vast contract. High Quality presenteert binnen 10 dagen de juiste kandidaat. We zijn snel en gaan voor goud: de ideale match. Onze meerwaarde zit hem in het voortraject. We gaan langs bij onze opdrachtgevers, zodat we precies weten wie we zoeken. Geregeld vissen we met andere bureaus in dezelfde vijver. Toch is de kandidaat die wij voorstellen vaak een aangename verrassing. Lees meer over onze werkwijze bij Werving en Selectie.

Contact Vacatures

>20

Jaar succesvol

>250

Tevreden opdrachtgevers

>1800

Vacatures ingevuld in 20 jaar


Wat klanten over ons zeggen

Op miraculeuze wijze weet HQ toch altijd weer de juiste kandidaat te vinden voor de vaste of tijdelijke functie. Al ruim 12 jaar maak ik gebruik van hun diensten. Ook als er een keer geen goede match is, lost Gerard en zijn team dit prima op. Zonder bezwaar of moeite. Ik waardeer de echtheid van dit bedrijf en de scherpte in de vraagstelling omtrent de functie en gewenste kandidaat. Met name dit laatste zorgt voor een betere en langdurige match. Aanrader dus!

Pim van Berkel

De RIBW ZWWF en High Quality werken ruim 7 jaar samen. De RIBW ZWWF helpt mensen met een psychiatrische achtergrond of psychosociale problemen. Sinds 2010 ben ik hier Hoofd P&O. Toen ik begon was ik heel andere bureaus gewend. Veel minder persoonlijk. Het waren meer CV schuivers. Een groot verschil met High Quality. Zij komen steevast met goede kandidaten, daar kunnen wij op vertrouwen. Ze hebben de kennis, kunde en daarnaast het zorghart dat de RIBW ZWWF zo belangrijk vindt. Sinds een jaar hebben we ook de werving en selectie aan High Quality uitbesteed.

Ingrid Rempt - Hoofd P&O RIBW

Als Financieel Directeur maak ik de definitieve keuze voor een kandidaat. De afdeling HR doet het voortraject. Warner Bros werkt met meerdere detacheringsbureaus samen. Maar, eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat High Quality de afgelopen jaren behoorlijk exclusief was. Primair vanwege de kwaliteit van de mensen. Dat is uiteraard doorslaggevend. Het feit dat we regelmatig dezelfde kandidaten van High Quality terugvragen, zegt genoeg. Ook reageren ze snel. Binnen een paar dagen is een plaatsing rond. En dat is fijn, want we hebben altijd NU iemand nodig. In die jaren (sinds 2004) zijn Warner Bros en High Quality partners geworden. We weten precies wat we aan elkaar hebben.

Ron Duyn - Financieel Directeur Warner Bros

Paramount en High Quality werken al jaren samen. Ik ken het team van High Quality goed, omdat het voorheen mijn collega’s waren. Eerst was ik dus medewerker, nu opdrachtgever. Wel grappig, eigenlijk. Over de samenwerking ben ik positief. High Quality voelt goed aan wie binnen welke organisatie past. En er loopt genoeg talent rond daar. Wanneer ze iemand geplaatst hebben, bellen ze regelmatig om te vragen hoe het gaat. Ook komen ze regelmatig langs. Even polshoogte nemen.

Marjanne Huisjes - Paramount Pictures
Lees meer reviews
Neem contact op

Neem contact op

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals