Van grote corporate naar mensgerichte specialist

Geplaatst op 06-10-2022 met als inspirator Anouk Plug


Van grote corporate naar mensgerichte specialist

Verbinding zoeken en maken, met collega's en tussen opdrachtgevers en talent; dat is het resultaat waar ik elke dag voor ga. De afgelopen drie jaar bij High Quality hebben die drijfveer bij mij alleen maar versterkt. Écht begrijpen waar een kandidaat naartoe wil, niet alleen als volgende stap maar ook verder in hun loopbaan. Wat vinden ze belangrijk, waar worden ze blij van?  

Met die informatie begint voor mij het begin van de reis die ik samen met een kandidaat afleg. Doordat ik hen ken én weet waar opdrachtgevers naar op zoek zijn, kan ik direct bepalen of er een potentiële match is. Het heeft geen zin iemand voor te stellen waarvan je weet dat het niet goed past; dat is ook niet de kwaliteit waar wij voor staan. 

Ieder mens en elke rol is uniek, dat maakt mijn werk ook heel dynamisch. Kiezen voor een (nieuwe) baan is een van de grotere levensveranderingen en ik voel me dan ook heel verantwoordelijk – ik wil dat kandidaten gaan voor een nieuwe stap die echt bij hen past. Ik zie dezelfde verantwoordelijkheid en resultaatgerichtheid terug bij al mijn collega's. We zijn geen grote organisatie, maar hebben wel grote doelen én persoonlijkheden! Iedereen kan volledig zichzelf zijn, maar we dagen elkaar wel uit en zeggen waar het op staat. Dat houdt ons scherp en zorgt er ook voor dat we weten wat we precies weten wat we aan elkaar hebben. 

Deze nuchtere manier van met elkaar omgaan, gecombineerd met de vrijheid mijn rol op mijn manier in te vullen, maakt dat ik nog geen moment spijt heb gehad van mijn overstap van een grote corporate naar High Quality. Door deze overstap kan ik mezelf veel meer ontwikkelen als professional. Niet alleen door mijn dagelijkse werk, maar ook door verschillende projecten waar ik bij betrokken ben. Projecten die ertoe leiden dat we nog beter organisaties en talent met elkaar kunnen verbinden; daar doe ik het voor! 


Met medewerking van

Dit artikel is gebaseerd op een kennissessie, of inspiratie gegeven door Anouk Plug
Meer achtergrondinformatie kun je vinden via LinkedIn


Terug naar overzicht

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals