Reviews

Zeer goede ervaring met High Quality. Reageren snel en kundig. Als opdrachtgever had ik binnen één week passende CV’s en was de (tijdelijke) vacature snel vervuld. Contact via accountmanager Rik de Krijger is prettig.

- Paul Silva

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

- Martijn Fakkeldij

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

- Petra Beil

Lees meer reviews

Blog

Een missie die we voor dit jaar hebben is om in deze bijzondere tijden mensen te blijven verbinden en inspireren. Het gemis is groot merken wij. We willen dit graag doen door onder andere kennis met elkaar te delen. Daarom vragen wij gewaardeerde relaties uit ons netwerk, of ze hun kennis, expertise en visie willen delen met ons en ons netwerk.


Leiderschap, menselijkheid en welzijn

Geplaatst op 03-03-2021 door Cindy Meervis

Wat hebben deze drie woorden met elkaar gemeen?

Laat ik beginnen met een boude stelling. In veel organisaties vandaag de dag is er een chronisch gebrek aan minstens één van de drie, zo niet alle drie. Dat is een eerste gemeenschappelijkheid. Deze is gebaseerd op mijn observatie. Vele jaren van observatie in functies binnen verschillende organisaties, van overheid en semi-overheid, tot middel-grote onderneming, tot heuse multinational, tot start en scale-up bedrijven. Daarnaast zie ik een verbinding tussen alle drie. Leiderschap staat of valt met menselijkheid en het volledig kunnen waarderen en omarmen van onze menselijkheid bevordert ons algehele welzijn.

Lees meer

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 568 9333