Reviews

Zeer goede ervaring met High Quality. Reageren snel en kundig. Als opdrachtgever had ik binnen één week passende CV’s en was de (tijdelijke) vacature snel vervuld. Contact via accountmanager Rik de Krijger is prettig.

- Paul Silva

Een fijne partner om mee samen te werken. Verschillende opdrachten verstrekt aan HQ en over allemaal zeer tevreden. Persoonlijke benadering maakt het verschil.

- Martijn Fakkeldij

Ik heb verschillende leuke interim opdrachten via HQ uitgevoerd. HQ komt haar afspraken na en ze handelen snel. Ze houden je goed op de hoogte van de voortgang van een opdracht en maken tijd voor een persoonlijke noot. Een betrouwbare partner om mee samen te werken.

- Petra Beil

Lees meer reviews

Blog

Een missie die we voor dit jaar hebben is om in deze bijzondere tijden mensen te blijven verbinden en inspireren. Het gemis is groot merken wij. We willen dit graag doen door onder andere kennis met elkaar te delen. Daarom vragen wij gewaardeerde relaties uit ons netwerk, of ze hun kennis, expertise en visie willen delen met ons en ons netwerk.


Volgens het CBS is er in het derde kwartaal opnieuw een record verbroken in het aantal vacatures wat leidt tot nog grotere spanningen op de arbeidsmarkt.

Geplaatst op 16-11-2021 door Gerard Zwart

Volgens het CBS is er in het derde kwartaal opnieuw een record verbroken in het aantal vacatures wat leidt tot nog grotere spanningen op de arbeidsmarkt.

Volgens het CBS is er in het derde kwartaal opnieuw een record verbroken in het aantal vacatures wat leidt tot nog grotere spanningen op de arbeidsmarkt. Inmiddels staan er 126 vacatures open tegenover 100 werklozen: http://bitly.ws/jBQm. In de segmenten Finance, HR en Managementondersteuning merkt High Quality ook dat de krapte op de markt steeds groter wordt. Directeur van High Quality Recruitment, Gerard Zwart, merkt op: 

Lees meer

Hoe word je als jonge controller de beste sparring partner voor de business en je organisatie?

Geplaatst op 09-10-2021 door Harald Seidel

Hoe word je als jonge controller de beste sparring partner voor de business en je organisatie?

In een serie van open gesprekken brengen wij jonge financiële talenten in gesprek met ervaren CFO’s. Seasoned finance professionals die in gesprek met de nieuwe generatie hun kennis, ervaring en visie delen. Het thema dat tijdens deze kennissessie centraal staat is; ‘hoe word je als jonge controller de beste sparringpartner voor de business en je organisatie?’ In deze kennissessie hebben we als gastspreker Harald Seidel, CFO van DAF Trucks.

Lees meer

Hoe haal je het maximale uit de eerste jaren van je carrière?

Geplaatst op 28-06-2021 door Hans van Leeuwen

Hoe haal je het maximale uit de eerste jaren van je carrière?

Afgelopen donderdag hebben we een mooi en open gesprek gehad met Hans van Leeuwen, CFO van o.a. ProRail, Volker Wessels, T-Mobile, en een geweldige groep young finance professionals. Het werd een inspirerend gesprek waar we met moeite na 2 uur de landing konden inzetten. Onderstaand een greep uit de vele mooie adviezen die Hans de nieuwe generatie wist mee te geven:

Lees meer

High performing teams; een nieuw perspectief voor de HR-professional

Geplaatst op 28-06-2021 door Wendy Aendekerk

High performing teams; een nieuw perspectief voor de HR-professional

Tijdens de online kennissessie ‘High performing teams: een nieuw perspectief voor de HR professional’, neemt Wendy Aendekerk (HR director bij Ordina) ons mee in de mogelijke rol van de HR professional als het gaat om het werken in high performing teams. We buigen ons over de vraag wat de HR-professional kan bijdragen aan het succes van de organisatie waarbij er gewerkt wordt in high performing teams. Wendy stelt dat de rol van HR-business partner steeds minder belangrijk wordt en zelfs overbodig als een organisatie gaat werken in deze constructie. Het is tijd dat de HR professional zich weer bezig gaat houden met de menselijke kant van ‘Human Resources’, oftewel focus op de werknemer en minder op de businesskant. Immers, hoe gelukkiger de medewerker zich voelt in zijn of haar werkzaamheden en verantwoordelijkheden, hoe hoger het bedrijfsresultaat. Win-win dus!

Lees meer

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500