Insight Hub

In ons Insight Hub vertellen we je graag over onze ervaringen, delen we onze kennis en interviews.

We maken het niet mooier dan het is

Geplaatst op 03-11-2022 door Rik de Krijger

We maken het niet mooier dan het is

In de 8,5 jaar dat ik bij High Quality werk heb ik al veel gezien en meegemaakt. Van een echte werkgeversmarkt zitten we nu in een (krappe) werknemers- en freelancemarkt. Het bouwen en onderhouden van sterke relaties met opdrachtgevers is daardoor wat mij betreft nóg belangrijker geworden. Het vervullen van een aanvraag is er niet makkelijker op geworden en een goede verstandhouding en open communicatie met mijn relaties is onmisbaar. 

Lees meer

High Quality Time met… Sandra Hassing

Geplaatst op 24-10-2022 door Sandra Hassing

High Quality Time met… Sandra Hassing

Ons (freelance) talent is ons visitekaartje. We willen weten wat hen drijft, waar ze blij van worden. In de reeks 'High Quality Time met...' gaan we in gesprek met (freelance) talent. Over hun interesses, loopbaan en waar zij voldoening uit halen. Dit keer hebben we quality time gehad met Sandra Hassing, een ervaren freelancer met wie High Quality sinds ongeveer 5 jaar goed contact heeft.

Lees meer

Van grote corporate naar mensgerichte specialist

Geplaatst op 06-10-2022 door Anouk Plug

Van grote corporate naar mensgerichte specialist

Verbinding zoeken en maken, met collega's en tussen opdrachtgevers en talent; dat is het resultaat waar ik elke dag voor ga. De afgelopen drie jaar bij High Quality hebben die drijfveer bij mij alleen maar versterkt. Écht begrijpen waar een kandidaat naartoe wil, niet alleen als volgende stap maar ook verder in hun loopbaan. Wat vinden ze belangrijk, waar worden ze blij van?  

Lees meer

Het leggen van de puzzel, dat is het mooiste aan mijn werk

Geplaatst op 22-09-2022 door Freek Russchenberg

Het leggen van de puzzel, dat is het mooiste aan mijn werk

Als mensen mij vragen wat ik voor werk doe dan is het antwoord eigenlijk net zo simpel als de vraag. Ik breng vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Dagelijks koppel ik sollicitanten en freelancers aan mooie bedrijven. Dit kan een MKB-organisatie zijn die snel een administrateur nodig heeft, een stichting die zoekt naar een HR Manager of een CEO die een interim vervanger zoekt voor zijn/haar secretaresse. Van musea tot onderwijsinstelling, van mkb tot corporate, alles zit ertussen.

Lees meer

De kracht van ambitie; van trainee tot manager

Geplaatst op 06-09-2022 door Guido Weltevreden

De kracht van ambitie; van trainee tot manager

Inmiddels werk ik ruim zes jaar bij High Quality. En er is veel gebeurd én veranderd in die tijd! Niet alleen heb ik mezelf ontwikkeld en een uitgebreid netwerk opgebouwd, de (arbeids)markt ziet er inmiddels ook heel anders uit. Wat voor mij persoonlijk de uitdaging om voor de juiste match te blijven zorgen alleen maar leuker maakt.

Lees meer

Recruiter is bijna een vies woord

Geplaatst op 09-08-2022 door Berrit Frankema

Recruiter is bijna een vies woord

Als ik op een verjaardag of feestje ben en iemand vertel wat voor werk ik doe, krijg ik bijna standaard de opmerking: 'Oh, jij bent dus zo iemand die de hele dag mensen zit lastig te vallen op LinkedIn?'. Een reactie die ik op zich wel snap, maar waar ik het niet mee eens ben. Recruiter is tegenwoordig bijna een vies woord, maar ik zie mijn werk toch echt anders dan het beeld wat veel mensen ervan hebben. Natuurlijk is LinkedIn een tool die ik gebruik om nieuw talent te vinden, maar voordat ik iemand benader heb ik al héél goed nagedacht of het een passende functie is voor die persoon.

Lees meer

Neem contact op

Neem contact op

Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals