Insight Hub

In ons Insight Hub vertellen we je graag over onze ervaringen, delen we onze kennis en interviews.

High Quality Time met…Monique Visser-Vrins

Geplaatst op 16-01-2023 door Monique Visser-Vrins

High Quality Time met…Monique Visser-Vrins

Ons (freelance) talent is ons visitekaartje. We willen weten wat hen drijft, waar ze blij van worden. In de reeks 'High Quality Time met...' gaan we in gesprek met (freelance) talent. Over hun interesses, loopbaan en waar zij voldoening uit halen. Dit keer hebben we quality time gehad met Monique Visser-Vrins, een finance professional die in de zomer van 2022 een nieuwe uitdaging via High Quality heeft gevonden.

Lees meer

Samenwerken voor succes | Universiteit Leiden

Geplaatst op 16-01-2023 door Eva Adamowicz

Samenwerken voor succes | Universiteit Leiden

Het vinden van nieuw personeel is, zeker in de huidige markt, niet makkelijk. Ons team zet zich elke dag in om snel tot de juiste (interim) match te komen. We helpen opdrachtgevers in het hele land en in elke sector, waarbij we altijd gaan voor het opbouwen van langdurige relaties. 

In 2022 hebben we de Universiteit Leiden geholpen bij het vinden van drie interim professionals, om te ondersteunen tijdens de implementatie van een nieuwe roosterapplicatie. Wij spraken over dit project en onze samenwerking met Joëlle Koning, verantwoordelijk voor de onderwijsvoorbereiding binnen de faculteit Geesteswetenschappen.

Lees meer

High Quality Time met… Kirsten Verbeek

Geplaatst op 10-01-2023 door Kirsten Verbeek

High Quality Time met… Kirsten Verbeek

Ons (freelance) talent is ons visitekaartje. We willen weten wat hen drijft, waar ze blij van worden. In de reeks 'High Quality Time met...' gaan we in gesprek met (freelance) talent. Over hun interesses, loopbaan en waar zij voldoening uit halen. Dit keer hebben we quality time gehad met Kirsten Verbeek, die in september 2022 via High Quality aan een nieuwe vaste baan is begonnen.

Lees meer

High Quality Time met…Monique van der Voordt

Geplaatst op 29-11-2022 door Monique van der Voordt

High Quality Time met…Monique van der Voordt

Ons (freelance) talent is ons visitekaartje. We willen weten wat hen drijft, waar ze blij van worden. In de reeks 'High Quality Time met...' gaan we in gesprek met (freelance) talent. Over hun interesses, loopbaan en waar zij voldoening uit halen. Dit keer hebben we quality time gehad met Monique van der Voordt, een veelzijdige freelancer met wie High Quality sinds twee jaar goed contact heeft én die momenteel via ons aan het werk is. 

Lees meer

High Quality Time met… Lejla Oliver

Geplaatst op 10-11-2022 door Lejla Oliver

High Quality Time met… Lejla Oliver

Ons (freelance) talent is ons visitekaartje. We willen weten wat hen drijft, waar ze blij van worden. In de reeks 'High Quality Time met...' gaan we in gesprek met (freelance) talent. Over hun interesses, loopbaan en waar zij voldoening uit halen. Dit keer hebben we quality time gehad met Lejla Oliver, een ervaren Project-, Management- en Office Assistent die sinds juli 2021 in contact is met High Quality. 

Lees meer

We maken het niet mooier dan het is

Geplaatst op 03-11-2022 door Rik de Krijger

We maken het niet mooier dan het is

In de 8,5 jaar dat ik bij High Quality werk heb ik al veel gezien en meegemaakt. Van een echte werkgeversmarkt zitten we nu in een (krappe) werknemers- en freelancemarkt. Het bouwen en onderhouden van sterke relaties met opdrachtgevers is daardoor wat mij betreft nóg belangrijker geworden. Het vervullen van een aanvraag is er niet makkelijker op geworden en een goede verstandhouding en open communicatie met mijn relaties is onmisbaar. 

Lees meer

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500