Volgens het CBS is er in het derde kwartaal opnieuw een record verbroken in het aantal vacatures wat leidt tot nog grotere spanningen op de arbeidsmarkt.

Geplaatst op 16-11-2021 met als inspirator Gerard Zwart


Volgens het CBS is er in het derde kwartaal opnieuw een record verbroken in het aantal vacatures wat leidt tot nog grotere spanningen op de arbeidsmarkt.

Volgens het CBS is er in het derde kwartaal opnieuw een record verbroken in het aantal vacatures wat leidt tot nog grotere spanningen op de arbeidsmarkt. Inmiddels staan er 126 vacatures open tegenover 100 werklozen: http://bitly.ws/jBQm. In de segmenten Finance, HR en Managementondersteuning merkt High Quality ook dat de krapte op de markt steeds groter wordt. Directeur van High Quality Recruitment, Gerard Zwart, merkt op: 

In de segmenten Finance, HR en Managementondersteuning merkt High Quality ook dat de krapte op de markt steeds groter wordt. Directeur van High Quality Recruitment, Gerard Zwart, merkt op: “Kandidaten hebben de keuze uit meerdere aanbiedingen. Werkgevers moeten zich daar nu echt bewust van zijn. De adviezen die wij aan onze relaties geven gaan verder dan de arbeidsvoorwaarden. Bedenk goed wat je voor een werknemer écht kunt betekenen. Vooral op de lange termijn. Doorgroeimogelijkheden, persoonlijke ontwikkeling, work-life balance, het toestaan van nevenwerkzaamheden, flexibiliteit in werktijden en werkplek. Een werkgever-werknemer relatie is gelijkwaardig geworden, gefundeerd op vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid. Als je echt in staat bent vanuit de werknemer te denken, daar transparant en concurrerend in te zijn en een efficiënt recruitmentproces te hanteren, dan zijn er nog steeds mogelijkheden. We proberen daarin onze relaties echt na te laten denken en daarin met hen mee te denken.”

High Quality Recruitment is specialist in het werven van vast en interim personeel in Finance, HR en Managementondersteuning. Wil je advies hoe je personeel kunt vinden in deze krappe arbeidsmarkt, neem dan vrijblijvend contact op via 023-2061500 / www.high-quality.nl.


Met medewerking van

Dit artikel is gebaseerd op een kennissessie, of inspiratie gegeven door Gerard Zwart
Meer achtergrondinformatie kun je vinden via LinkedIn


Terug naar overzicht

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500

Uw selectie ()

Je hebt nog geen kandidaten geselecteerd
Bekijk beschikbare professionals