Blogs

We maken het niet mooier dan het is

Geplaatst op 03-11-2022 door Rik de Krijger

We maken het niet mooier dan het is

In de 8,5 jaar dat ik bij High Quality werk heb ik al veel gezien en meegemaakt. Van een echte werkgeversmarkt zitten we nu in een (krappe) werknemers- en freelancemarkt. Het bouwen en onderhouden van sterke relaties met opdrachtgevers is daardoor wat mij betreft nóg belangrijker geworden. Het vervullen van een aanvraag is er niet makkelijker op geworden en een goede verstandhouding en open communicatie met mijn relaties is onmisbaar. 

Lees meer

Van grote corporate naar mensgerichte specialist

Geplaatst op 06-10-2022 door Anouk Plug

Van grote corporate naar mensgerichte specialist

Verbinding zoeken en maken, met collega's en tussen opdrachtgevers en talent; dat is het resultaat waar ik elke dag voor ga. De afgelopen drie jaar bij High Quality hebben die drijfveer bij mij alleen maar versterkt. Écht begrijpen waar een kandidaat naartoe wil, niet alleen als volgende stap maar ook verder in hun loopbaan. Wat vinden ze belangrijk, waar worden ze blij van?  

Lees meer

Het leggen van de puzzel, dat is het mooiste aan mijn werk

Geplaatst op 22-09-2022 door Freek Russchenberg

Het leggen van de puzzel, dat is het mooiste aan mijn werk

Als mensen mij vragen wat ik voor werk doe dan is het antwoord eigenlijk net zo simpel als de vraag. Ik breng vraag en aanbod op de arbeidsmarkt bij elkaar. Dagelijks koppel ik sollicitanten en freelancers aan mooie bedrijven. Dit kan een MKB-organisatie zijn die snel een administrateur nodig heeft, een stichting die zoekt naar een HR Manager of een CEO die een interim vervanger zoekt voor zijn/haar secretaresse. Van musea tot onderwijsinstelling, van mkb tot corporate, alles zit ertussen.

Lees meer

Neem contact op

Neem contact op

Wij helpen je graag.


of bel
023 - 206 1500